Η Ευγενία Μανωλίδου απαντά στα σχόλια για το playback στο Dancing

Τι λέει για τα παιδιά της και για τον Άδωνη

Η Ευγενία Μανωλίδου απαντά στα σχόλια για το playback στο Dancing

«Δεν αφήνω τα παιδιά μου να πηγαίνουν στα κλαμπ και στα μπουζούκια.» είπε η Ευγενία Μανωλίδου ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Με πολύ προσπάθεια έχω καταφέρει τα μεγάλα παιδιά μου να τα πείσω να μην πηγαίνουν. Τους δίνω διεξόδους. Τους λέω αντί να πάτε εκεί μπορείτε να πάτε κάπου πιο κοντά που να είναι πιο ελεγχόμενα.»

Η κυρία Μανωλίδου αποκάλυψε πως έχει αναλάβει κυρίως εκείνη την ανατροφή των παιδιών όμως όπως σημείωσε «όταν ο Άδωνις βλέπει τα σκούρα επεμβαίνει. Όταν δηλαδή οι αντιδράσεις των παιδιών ξεφεύγουν. Τους πιάνει και τους μιλάει πάρα πολύ ήρεμα. Ο Άδωνις είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος».

Η Ευγενία Μανωλίδου ανέφερε επίσης πως δεν της έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. «Ευτυχώς μπήκα στην τηλεόραση σε μία ηλικία που δεν ήταν εύκολο να παρασυρθώ.

Είχα τελειώσει τις σπουδές μου, τα μεταπτυχιακά μου, είχα ξεκινήσει την καριέρα μου… απλά μου έτυχε ο τηλεοπτικός δρόμος και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Η Ναταλία Γερμανού, στην συνέχεια την ρώτησε για την εμφάνισή της την προηγούμενη Κυριακή στ�� "Dancing with the stars" μαζί με την Νίνα Λοτσάρη.

Τη ρώτησε για τα σχόλια που ακούστηκαν, επειδή η μουσική ήταν playback και live ήταν μόνο το τραγούδι της Ν. Λοτσάρη.

Η ίδια απάντησε ότι πήγαν προετοιμασμένοι να παίξουν live αλλά «όταν ο σκηνοθέτης κρίνει ότι ο ήχος που εμείς θέλουμε να βγάλουμε, δε θα βγει στον τηλεθεατή... Εμείς παίξαμε live, είχαμε και το κομμάτι γραμμένο και πατήσαμε πάνω σε αυτό... Τώρα ο ήχος που πέρασε στην τηλεόραση, είναι καθαρά θέμα σκηνοθέτη, δεν είναι θέμα καλλιτεχνών»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top