Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ζήτησε να παίξει σε ταινία πορνό, αλλά αποδείχθηκε… μικρός

Πικάντικες αποκαλύψεις από τον μετρ του είδους Δ. Σειρηνάκη

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ζήτησε να παίξει σε ταινία πορνό, αλλά αποδείχθηκε… μικρός
Τον Δ. Σειρηνάκη, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό, «Σειρήνα», είχε σήμερα καλεσμένο ο Π. Κωστόπουλος και έβγαλε λαβράκι!!!!

Ο άνθρωπος που άνοιξε στην Τζούλια Αλεξανδράτου νέους ορίζοντες και χάρισε στην ελληνική showbiz σκηνές απείρου κάλλους που όλοι θυμόμαστε, αποκάλυψε τα ευτράπελα της βιομηχανίας πορνό στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στις άλλες πιπεράτες αποκαλύψεις του, ο Δ. Σειρηνάκης ξεμπρόστιασε πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή που θέλησε να πρωταγωνιστήσει σε πορνό.

Όπως είπε, ο παρουσιαστής αυτός, τον οποίο δεν κατονόμασε, είχε ζητήσει περίπου 50.000 ευρώ για να αποκαλύψει τα… προσόντα του όμως τελικά αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός!!!!
Τα προσόντα του δεν εκτιμήθηκαν καθόλου και τελικά η ταινία δεν έγινε.

Εκτός όμως από αυτό, ο Δ. Σειρηνάκης αποκάλυψε ότι του έχει ριχτεί μέσα στο γραφείο του γυναίκα που δεν έχει πάει ποτέ με άνδρα και ότι πολύς συχνά μητέρες πηγαίνουν με τις κόρες του στο γραφείο του για να προωθήσουν το… ταλέντο των θυγατέρων του.

«Μου έχει τύχη μητέρα που μου είπε ότι δε θέλει να ξεφτιλίσω την κόρη της. Όταν την ρώτησα τι εννοεί μου είπε ότι δε θέλει να τη βάλω να παίξει με δύο μόνο άνδρες, αλλά με πάνω από 50 Έλληνες για να κάνει τη διαφορά»!!!!!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top