Ποιούς καλλιτέχνες «πολιορκεί» η ΕΡΤ για την Eurovision;

«Δυνατά» ονόματα στο τραπέζι για την εκπροσώπησή μας!

Ποιούς καλλιτέχνες «πολιορκεί» η ΕΡΤ για την Eurovision;

Λεφτά υπάρχουν για την Eurovision και τώρα πάμε... Μάλμε! Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει αναζητούν οι άνθρωποι της ΕΡΤ, που έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετά από τα «μεγάλα» ονόματα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η πρώτη κρούση έγινε στην Έλενα Παπαρίζου! Η νικήτρια της Eurovision του 2005 αρνήθηκε να αναλάβει, τόσο για λόγους που έχει εξηγήσει στο παρελθόν, όσο και επειδή τις ημέρες του διαγωνισμού θα βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αναζητούν «μεγάλα» ονόματα της ελληνικής μουσικής, θέλοντας να στείλουν με τον τρόπο αυτό ένα δυναμικό μήνυμα για την παρουσία της χώρας μας. Μάλιστα, έχουν ήδη προσεγγίσει τραγουδιστές και αναμένουν απαντήσεις τις επόμενες ημέρες.

demy.jpgthomais.jpg

Στο μεταξά, δυνατά «παίζει» το όνομα της Demy, με την νεαρή τραγουδίστρια να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να ανέβει στη σκηνή της Eurovision αρκεί να έχει ένα καλό τραγούδι!

Παράλληλα, στους ιθύνοντες της ΕΡΤ φαίνεται να έχει προταθεί η Θωμαΐς Απέργη, μία νεαρή τραγουδίστρια σε στυλ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά και κάποιους να την παραλληλίζουν με την περσινή εκπρόσωπο της Ιταλίας!

Δες στο βίντεο όλη την ονοματολογία για την Eurovision του 2013!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top