Γιώργος Τσαλίκης: «σπάστηκα στο “Dancing” γιατί προσπάθησα»

Τι είπε ο τραγουδιστής για τους βαθμούς και τα σχόλια των κριτών

Γιώργος Τσαλίκης: «σπάστηκα στο “Dancing” γιατί προσπάθησα»

Χωρίς να χάσει το χιούμορ του μίλησε για την βαθμολογία και την κριτική που άκουσε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Τσαλίκης, ο μοναδικός επώνυμος χορευτής, μέχρι στιγμής, που... όρθωσε ανάστημα στους κριτές!

«Σπάστηκα, σπάστηκα πραγματικά γιατί είχα προσπαθήσει πάρα πολύ και δεν το περίμενα να ακούσω τέτοια λόγια», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην κάμερα του Star και πρόσθεσε: «επειδή είχα προσπαθήσει πάρα πολύ, περίμενα να ακούσω κι ένα “μπράβο”. Bέβαια, δεν έβαλα και τον σκύλο μου να κλαίει».

Τονίζοντας πως το βαρύ του πρόγραμμα είναι γνωστό στους ανθρώπους του σόου ο Γιώργος, ενώ απάντησε στις καταγγελίες του Γιάννη Αϊβάζη για τους συμμετέχοντες που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα χορού.

«Πέρυσι μου κάνανε μία πρόταση και είχα πει “ναι”. Πήγα στη σχολή χορού δύο φορές, επειδή έχω δύο κοίλες στη μέση μου, για να δω αν μπορώ να χορέψω. Δεν έκανα μαθήματα. Αν είχα κάνει θα το βλέπατε», είπε ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για τα διφορούμενα σχόλια που έκαναν οι κριτές, ο τραγουδιστής τόνισε: «υπόθετο με το ζόρι ο Τσαλίκης; Δεν γίνεται» και κατέληξε: «το γύρισα και λίγο στο σορολόπ. Όχι ότι δεν κάνω πρόβα! Απλά είπα πως αφού προσπαθήσαμε τόσο και βγήκαμε προτελευταίοι, ας προσπαθήσουμε λιγότερο μπας και πάμε καλύτερα»!


Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Γιώργου για τους βαθμούς και τα σχόλια των κριτών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top