Χ. Πολίτη: «Είμαι στο όριο να αρχίσω να αγοράζω ρούχα από τις λαϊκές αγορές»

Τι λέει για το ελληνικό lifestyle και το δήθεν glam

Χ. Πολίτη: «Είμαι στο όριο να αρχίσω να αγοράζω ρούχα από τις λαϊκές αγορές»

«Ζω όπως ζούσα πάντα. Ως αξιοπρεπής αστή, με πραγματική αγάπη για τη χώρα μου και τις ομορφιές της», δηλώνει η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της, κατακεραυνώνοντας τα δήθεν εστέτ στέκια του Κολωνακίου και το ψευτοglam της showbiz.

politi1.jpg


«Είμαι κορίτσι του πρακτικού glam και όχι της πίστας ή του συνοικιακού greek dream. Αγαπημένο κομμάτι που έχω κρατήσει από τότε είναι το original φόρεμα του Moschino με τις παραμάνες κι ένα μακρύ με τούλια, υπερπαραγωγή που μου είχε ράψει όταν ήμουν 17 ετών ο Ντίμης Κρίτσας. Η μάνα μου ήταν είδωλο κομψότητας και κάποια στιγμή τα σιχάθηκε όλα. Όπως κι εγώ», είπε η γνωστή κοσμικογράφος, η οποία πρόσθεσε ότι πλέον δεν δίνει σημασία ούτε στις μάρκες, ούτε στα πολυτελή αντικείμενα.

politi2.jpg


«Ότα�� η μάζα λύσσαξε με τα τσαντάκια Chanel και άλλα κλισέ, έβαλα τα δικά μου στην αποθήκη και δεν ξαναγόρασα ποτέ. Μία Hermes Kelly είχα πάρει πριν από πολλά χρόνια και δεν την έχω κρατήσει ποτέ. Τις βλέπω όλες να γυρνάνε με τις τσαντάρες άδειες και με πιάνουν τα γέλια. Είμαστε ένα κράμα Αραπιάς και Βαλκανίων στο γούστο όταν κάνουμε show – off. Κι εγώ και η μητέρα μου κυκλοφορούμε με φόρμες και γενικά ότι πιο απλό. Η μητέρα μου συγκεκριμένα ψωνίζει ρούχα από τη λαϊκή. Είμαι στο όριο να την ακολουθήσω», είπε.

politi3.jpg


Το όριο πάντως πρέπει να είναι πολύ ελαστικό, αφού όπως τονίζει με νόημα δεν κάνει περικοπές σε αυτά που έκανε πάντα.

politi4.jpg



«Φυσικά ζω και ζούσα διαφορετικά. Δεν περίμενα να έρθουν οι αριστεροί της χλιδής για να ανοίξει το μάτι μου, να μάθω να ταξιδεύω, να τρώω και να πηγαίνω στη Μύκονο», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top