Νάντια Μπουλέ: «Δεν είναι πολύ εύκολο να δώσεις ένα φιλί»!

Με ποιον φιλήθηκε και..πως αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Νάντια Μπουλέ: «Δεν είναι πολύ εύκολο να δώσεις ένα φιλί»!

​Η Νάντια Μπουλέ μίλησε για τη συμμετοχή της στο musical «Fame», το φιλί στο στόμα με τον συμπρωταγωνιστή της και..το «Dancing with the stars».

«Το musical είναι πολύ δύσκολο είδος γιατί απαιτεί να είσαι πολύ καλός σε τρία διαφορετικά πράγματα» παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Όσο για το φιλί, λέει πως «έδωσα και φιλί στον Κωνσταντίνο Λάγκο. Τον κυνηγάω. Θέλω με κάθε τρόπο να τραβήξω το βλέμμα του. Στο μάθημα της υποκριτικής σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα φιλιόμαστε. Όταν μου είπαν ότι θα φιληθούμε ταράχτηκα, αλλά είναι τόσο εξοικειωμένος λόγω της υποκριτικής που με έκανε να αισθανθώ άνετα».

«Το γεγονός ότι βγάλαμε αυτή τη δουλειά είναι τύχη, συγκύρια, αποτέλεσμα μεγάλης δουλειάς από την πλευρά του ΑΝΤ1. Δεν είναι εποχές, καλώς η κακώς για να βγαίνουν τέτοια show» είπε η Νάντια.

Πως σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης του show χορού;; « Το “Dancing” έχει πολύ ακόμα μπροστά του. Ο κόσμος χαίρεται να βλέπει ανθρώπους να κάνουν προσπάθεια στον χορό και πρόσωπα που του είναι οικεία.. Δεν είναι κάτι δεδομένο σε κάθε ”Dancing”».

Ενώ, αποκάλυψε πως «θα πάμε σε κάποιο επεισόδιο του “Dancing” με το Fame! Θα είμαστε κι εμείς εκεί»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top