Αποκλειστικό: Πάμε με χορηγό στη Eurovision!

Δε συμμετέχει η Τουρκία κάνοντας λόγο για στημένο διαγωνισμό

Αποκλειστικό: Πάμε με χορηγό στη Eurovision!
Πρώτη ανάρτηση: 16/12/2012 - 23.30
Αν πει το "Ok" o χορηγός την Τρίτη, φύγαμε για Σουηδία, αφού η Ελλάδα θα συμμετέχει στην φετινή Eurovision, μόνο χάρη σε ένα χορηγό που θα αναλάβει όλα τα έξοδα της ελληνικής αποστολής.
Ο διαγωνισμός θα γίνει φέτος στη Σουηδία κι απ’ ότι φαίνεται η Ελλάδα δε θα λείψει, παρά το δυσβάσταχτο κόστος, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ένας χορηγός θα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή. Την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ανθρώπων της κρατικής τηλεόρασης με το χορηγό, οπότε και θα μάθουμε.
Στην Κύπρο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πιθανότητα συμμετοχής λόγω οικονομικής κρίσης...αν ίσως τα πράγματα ν' αλλάξουν, αν βρεθεί και για εκείνους ένας χορηγός.
Η Τουρκία έκανε την έκπληξη με την απόφαση της να μη συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό, κάνοντας λόγο για «μαγείρεμα» στα αποτελέσματα και για συμμαχίες χωρών, που δεν κάνουν την ψηφοφορία δίκαιη.
Δείτε το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που θέλουν στις υποψηφιότητες της ελληνικής αποστολής την Ελένη Φουρέιρα και την Θωμαής Απέργη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top