Γνωστός παρουσιαστής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Τον βρήκε μέλος της οικογένειας του στο σπίτι του στην Κηφισιά

​Στον απόηχο της οικονομικής κρίσης, με συσσωρευμένα προβλήματα, χρέη και απότομη πτώση της δημοτικότητας, για τον γνωστό παρουσιαστή η αυτοχειρία φάνταζε ως διέξοδος.
Άνθρωποι από το περιβάλλον του παραδέχονται πως το τελευταίο διάστημα είχε απομονωθεί, άλλαζε συνήθειες διατροφής και ύπνου, ενώ έντονες ήταν και οι αλλαγές στη συμπεριφορά του.
��ριν λίγες μέρες, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών. Μέλος της οικογένειας του ανησύχησε όταν έπειτα από αλλεπάλληλες κλήσεις, ο ίδιος δεν απαντούσε. Έτσι, κατευθύνθηκε στο σπίτι του παρουσιαστή και του έσωσε τη ζωή την τελευταία στιγμή, μεταφέροντας τον εσπευσμένα κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτική κλινική.
Σήμερα, ο παρουσιαστής έχει προγραμματίσει ατομικές συνεδρίες και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή σε συνδυασμό με ψυχολογική υποστήριξη, προκειμένου να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top