ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ: Την έλεγαν στο Νέζο και την πλήρωσε η καλεσμένη!!!!

Καυγάς on air μεταξύ Λιάγκα, Σκορδά και του ρεπόρτερ της εκπομπής

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ: Την έλεγαν στο Νέζο και την πλήρωσε η καλεσμένη!!!!

Ένα bazaar είπε να προβάλει ο Χρήστος Νέζος στο Πρωινό mou, όπου μπορείτε να αποκτήσετε επώνυμα ρούχα πάρα πολύ φθηνά και ταράχτηκε ο άνθρωπος.

Με το που ξεκίνησε το ρεπορτάζ ο Γιώργος Λιάγκας του είπε ότι θέλει πρώτα να λέει την αρχική τιμή των ρούχων και μετά την τιμή με την έκπτωση. Εκείνος όμως δεν καταλάβαινε και επέμενε να λέει μόνο την τιμή που πωλούνται στο bazaar.

Μία, δύο, τα παίρνει και η Φαίη και το λέει σε έντονο ύφος:

«Ρε συ Χρήστο, μην τον συγχύζεις, δεν καταλαβαίνεις; Από την αρχή σου είπε να λες την αρχική τιμή πρώτα και μετά την τελική».

Για κακή της τύχη η υπεύθυνη του bazaar το καταλάβε πώς ήθελαν οι παρουσιαστές να το πάνε, πήρε φόρα, έκανε στην άκρη τον Νέζο και άρχισε να δείχνει κομμάτια.

Είπε και ο ρεπόρτερ να πει μια κουβέντα μιας και ήταν δικό του θέμα, αλλά πάλι έκανε λάθος και είπε την τιμή πώλησης στο bazaar.

«Ρε συ Χρήστο το κάνεις επίτηδες;», του ξαναείπε η Φαίη κι εκείνος άρχισε να φουντώνει.

Τι το θελε λοιπόν και πήγε η κυρία να δείξει τα ρούχα, παρακάμπτοντάς τον; Τα πήρε ο Χρήστος Νέζος και την πλήρωσε εκείνη τη νύφη.

«Βρήκαμε και ανταγωνιστή τώρα τη Ράνια … Ράνια μου κάτσε λίγο περιμένουμε, να πουλήσουμε κιόλας», της είπε με βλέμμα που έβγαζε φωτιές και όταν ο Ουγγαρέζος του είπε:

«Ναι δείρ’ τη κιόλας», εκείνος είπε με ύφος:

«Ε… τι να κάνω Μίμη;»!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top