Γ. Λιάγκας: «Πού κατάντησα»!!!!

Γιατί ξέσπασε ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί

Καθόλου ενθουσιασμένος δεν ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας με έναν συγκεκριμένο καλεσμένο του. Με ποιον; Με το Πουλάκι Τσίου βεβαίως, βεβαίως που σήμερα θα είναι στην εκπομπή.

«Θέλω να ρωτήσω… όταν στον οδηγό λέμε ότι σήμερα θα έχουμε το Πουλάκι Τσίου τι ακριβώς εννοούμε;», αναρωτήθηκε ο Γ. Λιάγκας και όταν οι συνεργάτες του, του απάντησαν ότι θα είναι στην εκπομπή το γνωστό πουλάκι που κάνει θραύση εκείνος είπε:

«Θα έρθει δηλαδή το αυθεντικό πουλάκι; Και πρέπει εγώ να δείξω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος γι’ αυτό που θα μας συμβεί; Ότι δηλαδή δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ για να υποδεχθώ το Πουλάκι Τσίου; Πού κατάντησα!!! Να υποδέχομαι το Πουλάκι Τσίου Στέλιοοοοο!», είπε και όταν η Σάσα Σταμάτη του είπε: «Δε σ’ αρέσει Γιώργο;», εκείνος απάντησε:

«Ε… όχι δεν μ’ αρέσει. Ότι θα έφτανε μια μέρα στη ζωή μου να λέω ότι σε λίγο μαζί μας θα είναι το Πουλάκι Τσίου δεν το περίμενα. Μαζί μας εκτός από το Πουλάκι Τσίου που είναι και ο μεγάλος μας καλεσμένος θα είναι και άλλοι. Εντάξει θα είναι η πιο σημαντική συνέντευξη στη ζωή μου».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top