Κ.Στανίση: «Δεν έκανα παιδιά επειδή έπεφτα σε μ@...ες»!

Μίλησε στο «Βράδυ» και για την απόπειρα αυτοκτονίας της

Κ.Στανίση: «Δεν έκανα παιδιά επειδή έπεφτα σε μ@...ες»!

Πρώτη ανάρτηση: 13/12/2012, 02:44

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Κατερίνα Στανίση. Η λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι δεν πέρασε μια καλή ζωή, ενώ είπε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από σύντροφό της.

Οι άντρες της ζωής της δεν φέρθηκαν καλά στην ίδ��α, τόνισε με παράπονο. «Αλίμονό μας αν κοιμόμαστε με την καριέρα στο κρεβάτι. Η ζωή έχει κι άλλες απολαύσεις και δεν είναι μόνο το τραγούδι και η πίστα. Αλλά είμαι χαρούμενη όμως που ο κόσμος με αγάπησε πολύ. Αν πω αγάπη μόνο, τους αδικώ, με λάτρεψαν».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού και συμβούλεψε τις γυναίκες να φεύγουν αν συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε εκείνες.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι πρέπει να τιμωρηθεί ένας άντρας που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα, είπε: «Θέλει τιμωρία και η γυναίκα δεν θα πρέπει να κάθεται κατά την πείρα μου, πρέπει να φεύγει αμέσως».

Για την οικογένεια και το αν ήθελε να κάνει δική της, η Στανίση τόνισε: «Δεν μπορούσα και οικογένεια και δουλειά. Εγώ ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια με έναν που θα του είχα εμπιστοσύνη. Δεν ήρθε αυτό». Η λαϊκή αοιδός πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Έπεφτα σε μ@...ες».

Για το περιστατικό που είχε εξομολογηθεί σε περιοδικό και αφορούσε την παραλίγο απόπειρα αυτοκτονίας της με το αυτοκίνητό, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Ήμουν πειραγμένη. Γύρισα σπίτι μου και λέω ‘τι πήγα να κάνω’; Πήγα να φουντάρω με το αμάξι σε γκρεμό».

Μίλησε επίσης για την αξία του λαϊκού τραγουδιού, ότι «θα μιλήσει μέσα στη καρδιά σου».

Για κάποιους νέους καλλιτέχνες, δήλωσε ότι οι περισσότεροι θέλουν το όνομά τους να φιγουράρει πρώτο στα μαγαζιά που τραγουδούν.

«Γυναικοκατακτητή» χαρακτήρισε τον Άγγελο Διονυσίου ο οποίος είναι «ένας κούκλος» -όπως είπε η ίδια- και ότι στο καμαρίνι του γινόταν χαμός από γυναίκες τότε, όπως συμβαίνει τώρα με τον Ρουβά.

Τέλος, μίλησε για το πρότυπο του άντρα, το οποίο είναι «μπεσαλής» και «δύσκολος». «Θέλω να είναι δύσκολος στις επιλογές του και να φέρεται σωστά στη γυναίκα. Να την προσέχει», υπογράμμισε η κα. Στανίση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top