Γ. Παπαδάκης: Συνεχίζει την κόντρα του με τον Π. Σκουρλέτη

«Κούνiα που σε κούναγε φουκαριάρη»!

Γ. Παπαδάκης: Συνεχίζει την κόντρα του με τον Π. Σκουρλέτη
Ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα πρωί, πρωί αποφάσισε να συνεχίσει την κόντρα που ξεκίνησε χθες με τον εκπρόσωπο τ��που του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη, ο οποίος τον εγκάλεσε για τον τρόπο που συντόνιζε την κουβέντα.

«Κάποιοι έχουν αρχίσει τις καταγγελίες, όπως εδώ ο κ. Σκουρλέτης. Ήρθε να μας καταγγείλει για αντιδημοκρατική προσέγγιση, κτλ, κτλ. Κούνια που σε κούναγε φουκαριάρη. Την είδα μετά την εκπομπή. Ούτε ήξερε τι έλεγε ο κ. Σκουρλέτης χθες. Από την ημέρα που έγιναν οι εκλογές δεν λείπει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την εκπομπή. Βέβαια ο κύριος Σκουρλέτης επειδή είναι κάθε μέρα στα κανάλια δεν την βλέπει την εκπομπή, αλλά ειλικρινά του γυρίζω πίσω τους χαρακτηρισμούς και θα κάνουμε και επίσημο διάβημα στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική συμπεριφορά του εκπροσώπου τύπου. Την είδα μετά την εκπομπή και ήταν απαράδεκτος. Αυτά να πάει να τα πει αλλού, όχι εδώ. Εδώ όταν θα έρχονται όλοι θα είναι προσεκτικοί και θα απαντάνε όταν τους ρωτάει ο δημοσιογράφος», είπε ο παρουσιαστής σε έντονο ύφος, ενώ αποχαιρέτισε τον κ. Σκουρλέτη με ένα τραγούδι.

Βέβαια όλα αυτά έγιναν με μία μέρα καθυστέρηση και χωρίς να είναι μπροστά ο κ. Σκουρλέτης για να απαντήσει, αλλά τι να κάνουμε; Τον έπνιγε το… δίκιο τον Γ. Παπαδάκη και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί πρωί, πρωί.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top