Επιτέλους ξεκινά η εκπομπή της Ανθής!

Άργησαν, αλλά τα κατάφεραν

Επιτέλους ξεκινά η εκπομπή της Ανθής!

Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν την περιμέναμε την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη, πέρασαν τρεις μήνες και τελικά θα το δούμε το κορίτσι να αναλαμβάνει τελικά απογευματινή και όχι πρωινή εκπομπή, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός και φυσικά όχι μόνη της, αφού αν θυμάστε καλά σύμφωναμε αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, στελέχη της κρατικής τηλεόρασης δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένα από τις επιδόσεις της Ανθής και τόνισαν ότι "το κορίτσι δεν τα λέει".

Όπως είχάμε γράψει και στο παρελθόν η εκπομπή της κόρης του πρώην υπουργού Γ. Σαλαγκούδη είχε καταντήσει το Γεφύρι της Άρτας και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Μάλιστα στην ΕΡΤ έσπαγαν τα κεφάλια τους για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα στηρίξουν την ξανθιά παρουσιάστρια στη νέα της εκπομπή. Ακούστηκαν τότε, τόσο τα ονόματα της Μαρίας Καρχιλάκη, όσο και του Θ. Πασχάλη, ενώ κάποια στιγμή στην ΕΡΤ αποφάσισαν ότι η εκπομπή αυτή δε θα είναι αμιγώς ενημερωτική.

Τελικά ο κύβος ερρίφθη και η εκπομπή θα είναι ένα απογευματινό μαγκαζίνο με αρκετή ψυχαγωγία και δόσεις ενημέρωσης. Στο πλευρό της Ανθής Σαλαγκούδη θα είναι π δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας, αλλά και ο Ηλίας Μαμαλάκης. Τίτλος της "136", και θα περιλαμβάνει από πολιτιστικές προτάσεις, ιατρικά θέματα, μέχρι και αθλητικά.

Για να δούμε, τι θα δούμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top