Γερμανού για Σπυροπούλου: «Έχω μάθει να περιμένω τα πάντα πλέον από την TV»

«Όσα κάνει της τα δώσανε. Δεν τα διεκδίκησε»

Γερμανού για Σπυροπούλου: «Έχω μάθει να περιμένω τα πάντα πλέον από την TV»

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για τις φήμες που ακούγονται πως της κλέβει την εκπομπή, απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τις στήλες που έχει η Κωνσταντίνα στην εκπομπή, είπε πως:

«Της τα δώσανε. Δεν τα διεκδίκησε. Δεν ήμουν ποτέ παρούσα σε μέρα που να πήγε και να χτύπησε μόνη της το πόδι κάτω και να είπε δώστε τα μου! Εγώ σ΄αυτό το κανάλι, δουλειά μου είναι να παρουσιάζω το «Μες την Καλή Χαρά» και όχι να δικαιολογώ και να εξηγώ καταστάσεις. Αυτό είναι δουλειά του καναλιού!»

Μάλιστα, δεν αποκλείει τίποτα στο μέλλον:

«Έχω μάθει να περιμένω τα πάντα από την τηλεόραση πλέον, και πιστεύω πως ο κάθε παρουσιαστής κρίνεται πλέον από δυο πράγματα. Από το χρόνο, και από ‘τον κόσμο. Εκεί δίνουμε τις εξετάσεις μας. Αν ο επόμενος που θ΄αναλάβει μια εκπομπή τα πάει πολύ καλά, και διαρκέσει στο χρόνο και κάνει 20 χρόνια τηλεόραση, γιατί όχι; μακάρι! Η τηλεόραση θέλει νέα πρόσωπα!»

Τι απαντά σε όσους λένε πως με την Σπυροπούλου δεν έχουν «δέσει»;

«Μερικά πράγματα για να δέσουν θέλουν το χρόνο και τον καιρό τους! Πολλές φορές δεν βοηθάνε και τα εξωγενή σχόλια που ακούγονται».

Τέλος, προσθέτει όλο νόημα πως με τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ συμπαρουσιάστρια που είχε χημεία, ήταν με την… Σίσσυ Χρηστίδου:

«Η μοναδική φορά στη ζωή μου που απέκτησα χημεία με το καλημέρα σας με έναν άνθρωπο, ήταν η Σίσσυ Χηστίδου. Αλλά και με την Έλενα, και την Ευαγγελία και την Κωνσταντίνα, πιστεύω πως όλα χτίζονται αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές».

Κάντε κλικ και δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top