Φ. Σκορδά: «Μη στερείτε τα Χριστούγεννα από τα παιδιά»

Πώς θα περάσει φέτος τις γιορτές η παρουσιάστρια;

Φ. Σκορδά: «Μη στερείτε τα Χριστούγεννα από τα παιδιά»
Την παρουσίαση επίδειξης μόδας ανέλαβε η Φαίη Σκορδά κι εκεί την πέτυχε η κάμερα του STAR. Η Φαίη άφησε για λίγο τον καλό της Γιώργο Λιάγκα με το μωρό και πήρε το… μικρόφωνο για να παρουσιάσει μια επίδειξη μόδας μέσα σε χριστουγεννιάτικο mood.

Μάλιστα και η ίδια έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις γιορτές που θα τις περάσει και φέτος με την οικογένειά της.

«Όταν σκέφτομαι τα Χριστούγεννα μου έρχονται στο μυαλό τα οικογενειακά τραπέζια, εικόνες που είμαστε όλοι μαζί οικογενειακά. Τα περισσότερα Χριστούγεννα τα έχω περάσει έτσι… οικογενειακά», είπε η παρουσιάστρια που έδωσε και το δικό της μήνυμα για τις φετινές γιορτές της κρίσης.

«Υπάρχουν μικρά παιδιά και δεν έχουμε το δικαίωμα από αυτά τα παιδιά να στερήσουμε τις στιγμές των Χριστουγέννων. Δεν πρέπει να είμαστε μίζεροι, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε εκεί για τα παιδιά μας. Έστω και με λίγα χρήματα, οικονομικά, να στολίσουμε το δέντρο μας. Μπορεί οι γονείς να έχουν οικονομικά προβλήματα, πρέπει όμως να είναι δυνατοί και να προσπαθούν για τα παιδιά τους», είπε.

Και μπορεί η Φαίη Σκορδά να ξέρει από τώρα πώς θα περάσει τις μέρες των γιορτών, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Ευαγγελία Αραβανή.

Τίποτα δεν γνωρίζει το κορίτσι για το πού θα βρίσκεται τα Χριστούγεννα. Το μόνο που γνωρίζει με σιγουριά είναι ότι θέλει ο Άγιος Βασίλης να της φέρει υγεία και πολλή αγάπη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top