Με auto stop πήγε στη δουλειά σήμερα ο Γ. Λιάγκας

Ποιος του πήρε τα κλειδιά και τον άφησε χωρίς αυτοκίνητο;

Με περιπετειώδη τρόπο ξεκίνησε σήμερα η μέρα για τον Γ. Λιάγκα, αφού έμεινε χωρίς αυτοκίνητο, μιας και η καλή του η γυναικούλα, η Φαίη καλέ, του πήρε τα κλειδιά και πήγε στη δουλειά.

Τι να κάνει, λοιπόν και ο παρουσιαστής; Αντί να πάρει ένα ταξάκι, αποφάσισε να κάνει auto stop. Για καλή του τύχη σταμάτησαν δύο κορίτσια, τον πήραν στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν στο συνεργείο που είχε το αυτοκίνητό του για να πάρει και τα δεύτερα κλειδιά του.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ήρθα στη δουλειά σήμερα. Με auto stop», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για να του απαντήσει η καλή του:

«Καλά δεν ντρέπεσαι»;

Και εκεί ο παρουσιαστής της είπε:

«Γιατί ντροπή ρε παιδιά; Είναι πιο ανθρώπινο. Αν έπαιρνα ταξί για να πάω 500 μέτρα που είναι το συνεργείο από το σπίτι μου θα έκανα δεκαπέντε λεπτά. Καλύτερα να το έκοβα με τα πόδια. Πήγαινα με τα πόδια και τους είπε “παιδιά μπορείτε να με ανεβάσετε λίγο πιο πάνω;” Έχετε χάσει αυτό που λέμε αλληλεγγύη. Να βοηθάει ο ένας τον άλλο».

Τα κορίτσια πάντως όπως είπε, ήταν μια χαρά, αν και η σύζυγος δεν τον άφησε να πει περισσότερα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top