Την Δευτέρα ο τηλεμαραθώνιος της Unicef για εμβόλια στα παιδιά

Ξεκινά στις 17:00 – μάθε τους παρουσιαστές και το πρόγραμμα

Την Δευτέρα ο τηλεμαραθώνιος της Unicef για εμβόλια στα παιδιά

Πρώτη ανάρτηση: 08/12/2012 00:33

Την Δευτέρα που μας έρχεται, 10 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 έως και τη 01:00, θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος τηλεμαραθώνιος της Unicef για τον εμβολιασμό παιδιών που έχουν ανάγκη, ο οποίος θα προβληθεί από την ΕΤ1!

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν από τα στούντιο της Κατεχάκη ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαριλένα Κατσίμη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Κουβαράς, η Λίνα Κλείτου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Κώστας Αρβανίτης, η Χαρά Κεφαλά, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος και η Λιλιάνα Αβρούσιν.

Κατά την διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα πραγματοποιηθούν απευθείας συνδέσεις με όλα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ και με ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και μεγάλων πόλεων.

Ακόμα, θα γίνει απευθείας σύνδεση με τον δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπου θα πραγματοποιείται εμβολια��μός παιδιών και με γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, στο οποίο γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής θα πωλούν για τον κουμπαρά της UNICEF αυτόγραφα έναντι ενός ευρώ.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς θα «ντύσουν» o Nίκος Τουλιάτος με τα κρουστά, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιάννης Μηλιώκας, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Δημήτρης Κότσικας, η Ζωή Τηγανούρια, οι Onirama, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Χαρά Κεφαλά, ο Γιώργος Μεράντζας , ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου.

Επίσης, στο στούντιο θα βρεθούν προσωπικότητες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της τέχνης, ενώ θα είναι παρόντες και οι Ολυμπιονίκες της Παραολυμπιάδας 2012.

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα γίνει δημοπρασία για μία μεταξοτυπία του Δημήτρη Μυταρά και μία μπλούζα της Barcelona με τις υπογραφές των παικτών της. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του τηλεμαραθωνίου.

Οι τηλεθεατές θα μπορούν να προσφέρουν χρήματα μέσω τηλεφωνικού κέντρου την βραδιά εκείνη, μέσω SMS μέχρι και την Τετάρτη, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ήδη ανοίξει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top