Δημοσιογράφοι από την Ευρωζώνη έρχονται για αυτοψία

Θα επισκεφθούν την Αθήνα για να δουν από κοντά πώς ζούμε

Δημοσιογράφοι από την Ευρωζώνη έρχονται για αυτοψία

Μουσαφίρηδες από όλες τις χώρες της Ευρωζώνης έρχονται στην Αθήνα: κατόπιν πρωτοβουλίας της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, 36 δημοσιογράφοι θα μας επισκεφθούν μεταξύ 10 και 12 Δεκεμβρίου για να δουν από κοντά πώς είναι η ζωή στη χώρα μας.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά επίσκεψη δημοσιογράφων στην ελληνική πρωτεύουσα, η οποία γίνεται την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η ομάδα των δημοσιογράφων θα αποτελείται από 36 άτομα -18 από την Ιταλία, 9 από το Βέλγιο, 4 από την Ιρλανδία, 3 από τη Σλοβενία και 2 από την Εσθονία- και θα συνοδεύονται από τους επικεφαλής ή/και τους εκπροσώπους Τύπου των αντιπροσωπειών της Ε.Ε. στις αντίστοιχες χώρες.

Οι μουσαφίρηδες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μέλη της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων, οικονομικών φορέων και διαμορφωτών της κοινής γνώμης, ώστε να αποκτήσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη πάνω σε σημαντικά θέματα οικονομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, οι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους στην Αθήνα και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώνεται ένας κύκλος επισκέψεων συνολικά 170 δημοσιογράφων από χώρες της Ευρωζώνης, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για την ελληνική επικαιρότητα και να δουν ιδίοις όμμασι τα πράγματα, μεταφέροντας τις εντυπώσεις που αποκόμισαν και συμβάλλοντας στην αντιστροφή του κλίματος υπέρ της Ελλάδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top