Στην Κ. Γκίκα και στο STAR το Βραβείο Μπότση για το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ

Βραβέυτηκε για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου

Πραγματοποιήθη��ε σήμερα η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση. Τα βραβεία του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ απονεμήθηκαν στους δημοσιογράφους κυρία Κατερίνα Γκίκα και κύριο Γιώργο Μπουρδάρα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρέδωσε το βραβείο «Γιάννης Φάτσης» στην Κατερίνα Γκίκα, η οποία βραβεύθηκε «για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel».

Στον Γιώργο Μπουρδάρα απονεμήθηκε το βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης» από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Θάνο Παπαϊωάννου «για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή και ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στην εφημερίδα ‘‘Καθημερινή’’».

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης απένειμε, επίσης, τιμητική διάκριση στον δημοσιογράφο κύριο Αντώνη Κούργη «για την πολυετή και ευδόκιμη προσφορά του στη Δημοσιογραφία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top