Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την κρίση στο γάμο της με το Θοδωρή Μαραντίνη!

«Καταλάβαμε πως έχουμε απομακρυνθεί. Με σόκαρε αυτό!»

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την κρίση στο γάμο της με το Θοδωρή Μαραντίνη!

​Για την κρίση που πέρασαν στο γάμο τους, αφότου ήρθε στη ζωή ο γιος τους Φίλιππος, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου:

«Οι αλλαγές που συμβαίνουν με τον ερχομό του παιδιού είναι τεράστιες. Μας πήρε έναν χρόνο να το καταλάβουμε. Μετά από έναν χρόνο καταλάβαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας. Και μάλιστα αυτό έγινε όταν ετοιμάζαμε τον γάμο μας τον θρησκευτικό. Ψάχναμε μια φωτογραφία κοινή και δεν είχαμε. Ήμουν ή μόνο εγώ με το παιδί ή μόνο ο Θοδωρής με το παιδί ή το παιδί. Με σόκαρε αυτό!Ο Θοδωρής, στην ουσία είχε επίγνωση της κατάστασης πολύ νωρίτερα από μένα. Κάναμε κάποια ταξίδια, αλλά εγώ δεν είχα καθόλου διάθεση. Το έκανα για τον άντρα μου...»

Μετά από ένα χρόνο όπως λέει, «χτύπησε το δικό μου καμπανάκι. Ήταν και η μέρα του θρησκευτικού γάμου και περάσαμε τόσο ωραία. Νιώσαμε τόσο σαν την αρχή και είπαμε πως αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε. Με πολύ κόπο βέβαια... Με νύχια και με δόντια το κρατήσαμε. Τον πρώτο χρόνο τον θυμάμαι πολύ δύσκολο».

Στήριγμα της, ο σύζυγος της, που όπως λέει, «ήταν τόσο δυνατός, εξαιρετικός και υπομονετικός σ΄αυτό, στη δική μου παράνοια».

Με τον Θοδωρή Μαραντίνη είναι μαζί έξι χρόνια, και όπως λέει αυτό που την στεναχώρησε, ήταν τα σχετικά πρόσφατα δημοσιεύματα περί χωρισμού, τα οποία δεν ίσχυαν καθόλου:

«Ήταν από τα πράγματα που μου κόστισαν, γιατί το παιδί πάει σχολείο. Όταν φτάνει να τυπώνεται στο εξώφυλλο ενός περιοδικού σοβαρού, ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι, και δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο να σε ρωτήσουν – γιατί πάντα εγώ το σηκώνω δεν είναι ότι δεν με βρίσκεις!»

Ποιος είναι ο άνθρωπος που την ηρεμεί; o σύζυγος της:

«Δεν είμαι πολύ καλή στα δύσκολα. Γι' αυτό και ο Θεός μου έστειλε έναν άντρα να με κρατάει. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει μία δύναμη να με κρατάει. Τον θυμό μου τον κατευνάζει. Αν νευριάσω με κάποιον, θα μου πει να δω και τη θετική πλευρά».

Μάλιστα δεν έκρυψε και την επιθυμία τους ν΄αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι!

«Θέλω και δεύτερο παιδάκι. Θέλω μεγάλη οικογένεια! Μακάρι να μας αξιώσει ο θεός. Το συζητάμε αλλά το αφήνουμε στην τύχη του. Θέλει τώρα πια να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Εγώ το θέλω από τη στιγμή που γέννησα το πρώτο!»

Τέλος, μίλησε και για το «Πρωινό ΑΝΤ1», το οποίο παρουσιάζε πέρυσι με το Χρήστο Φερεντίνο, λέγοντας ότι:

«Δεν αισθάνομαι ότι απέτυχε. Η εκπομπή πήγε καλά. Και το κανάλι μάς στήριξε. Ήταν καλά πέρυσι, ήταν πολύ καλό το κλίμα. Δεν υπήρχε μιζέρια - αυτή ερχόταν από έξω. Δεν είχαμε ούτε πίεση. Δεν χτύπησε ούτε μία φορά το τηλέφωνό μου από το κανάλι για να μου πουν κάτι. Ο Χρήστος το απ' έξω το αντιμετώπιζε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Εγώ είχα περισσότερο άγχος, έβλεπα κάθε πρωί τα νούμερα. Ο Χρήστος δεν ήθελε».

Κάντε κλικ και δείτε το video...



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top