Η Ελένη Μενεγάκη και οι απορίες της για το… πυροβολικό!

Τώρα που ο Ματέο είναι φαντάρος θέλει να μάθει τα πάντα για το στρατό

Η Ελένη Μενεγάκη και οι απορίες της για το… πυροβολικό!
Της Αγίας Βαρβάρας σήμερα, μεγάλη η χάρη της και μαζί με τις Βαρβαρούλες γιορτάζει και το πυροβολικό. Τι ήταν να το πουν στο Λενιώ που τον έχει τον πόνο της τώρα που η μαμά πατρίδα της πήρε μακριά τον καλό της; Κέντησε πάλι το κορίτσι με τις απορίες της.

«Το πυροβολικό το έχει μόνο το πεζικό ή το πυροβολάνε και οι ναύτες και οι… δεν ξέρω εγώ τι;», αναρωτήθηκε φωναχτά η παρουσιάστρια, σπέρνοντας τον πανικό στο πάνελ της.

«Πυροβολάει ο ντουνιάς στο στρατό», της είπε η Ζαρίφη, αλλά εκείνη δεν ικανοποιήθηκε και ήθελε και άλλες διευκρινίσεις.

«Ρε παιδί μου πυροβολικό έχουν όλα τα σώματα του στρατού; Και το πεζικό, και το ναυτικό και η αεροπορία;», ξαναρώτησε και όταν της είπαν ότι το πυροβολικό είναι ένα σώμα μόνο του με τα μεγάλα πυροβόλα εκείνη είπε να δώσει τη χαριστική… βολή!!!!

«Τι στολή φορούν δηλαδή αυτοί; Χακί, μπλε; Αααα είναι του στρατού; Δηλαδή οι άλλοι δεν πυροβολούν; Γιατί εγώ άλλα ήξερα», είπε όλο νόημα και αμέσως το πιάσαμε το υπονοούμενο για το στρατευμένο της amore.

«Το πυροβολικό είναι με τα πυροβόλα τα μεγάλα», της είπε πάλι ο δόλιος ο Γκουντάρας, αλλά εκείνη πείσμα, να μη λέει να καταλάβει.

«Τα πυροβόλα κάποιοι τα πυροβολάνε όμως», κι εκεί ήταν που ξεκαρδίστηκε στα γέλια γιατί μάλλον κατάλαβε τα μαργαριτάρια που πέταξε.

«Εντάξει δεν με νοιάζει μωρέ. Σημασία έχει ότι σήμερα γιορτάζει η Βαρβάρα», είπε και έληξε εκεί το θέμα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top