Ε. Μενεγάκη: «Κι εγώ όπως η Middleton έκανα εμετούς»

Μία η Δούκισσα του Cambridge και μία η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης

Ε. Μενεγάκη: «Κι εγώ όπως η Middleton έκανα εμετούς»

Τι νομίζατε παιδιά ότι επειδή η Catherine, η Middleton ντε, παντρεύτηκε γαλαζοαίματο και κυοφορεί τον… διάδοχο δε θα είχε τα συμπτώματα που έχουν όλες οι υπόλοιπες κοινές θνητές; Αμ δε!!!! Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Δούκισσα από τους εμετούς και τις ναυτίες, όπως άλλωστε και δικές μας εγχώριες… «βασίλισσες».

Για ποια χτυπά η καμπάνα; Μα για το Λενιώ που μόλις άκουσε από συνεργάτιδά της ότι η Δούκισσα έχει μια πολύ σπάνια αδιαθεσία που την έχουν λέει οι έγκυες που περιμένουν δίδυμα, άστραψε και βρόντηξε!

«Τι λες παιδάκι μου; Και στα τρία μου παιδιά έτσι ήμουν. Εγώ ξερνούσα σε όλους τους διαδρόμους. Άλλα ήταν τα δικά μου παιδιά δηλαδή;», αναρωτήθηκε η Ελένη και τα νεύρα της έγιναν κρόσια όταν η συνεργάτιδά της, της είπε ότι είναι πολύ σπάνια περίπτωση και νοσηλεύεται η κοπέλα με αφυδάτωση στο νοσοκομείο.

«Παιδί μου δεν είναι σπάνια αδιαθεσία. Κι εγώ έπαθα αφυδάτωση, αλλά δούλευα και δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλίτσα μου, αλλά όλο ��ον υπόλοιπο καιρό ήμουν κουλουριασμένη σε ένα κρεβάτι με εμετούς», της ξαναείπε το Λενιώ.

Σιγά δηλαδή, άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Catherine τον διάδοχο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top