Τα «έχωσε» άγρια ο Δελατόλας σε Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου και Καρακούση

«Ξεφτιλίστηκαν με αυτά που έγραφαν» λέει

Τα «έχωσε» άγρια ο Δελατόλας σε Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου και Καρακούση

Με το εκδοτικό «κατεστημένο» συγκρούστηκε ο Αντώνης Δελατόλας, «βάζοντας» τα, με Γιάννη Πρετεντέρη, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Αντώνη Καρακούση, για τη στάση τους απέναντι στο Μνημόνιο.

Ο εκδότης, σε συνέντευξη του στο Real, τους τα «έχωσε» άγρια, λέγοντας πως «ξεφτιλίστηκαν με αυτά που έγραφαν δύο χρόνια και τώρα γράφουν τα αντίθετα».

Απαντώντας στις κριτικές που δέχονται κατά καιρούς οι δημοσιογράφοι για την καλλιέργεια αρνητικού κλίματος στη χώρα, είπε πως αυτά θα πρέπει να τα λένε για τους δημοσιογράφους των «Νέων», του «Βήματος» και του «Έθνους» που «δύο χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το Μνημόνιο».

Δε δίστασε μάλιστα, να χαρακτηρίσει «κήρυκες του Μνημονίου» μερικούς του συναδέλφους, τονίζοντας πως τώρα που κατάλαβαν ότι η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον, αλλάζουν τη στάση τους.

Ως παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης, ανέφερε τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Αν και τον χαρακτήρισε «εξαιρετικό αρθογράφο», τ��νισε πως έκανε στροφή 180 μοιρών, αφού σε άρθρο του στα «Νέα», μιλά για «γερμανική μπότα».

Πρόσθεσε ακόμα σε πολύ έντονο ύφος:

«Αυτά να τα πουν στον Πρετεντέρη, τον Παπαδημητρίου και τον Καρακούση που μας ζαλίζουν με το λόμπι της δραχμής. Ποιο λόμπι της δραχμής και παραμύθια. Αυτοί που υπαρασπίστηκαν τα μνημόνια ξεφτιλίζονται τώρα. Ας βάλουν κάτω τα γραπτά τους να μας πουν ποιος λέει την αλήθεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top