ΔΕΙΤΕ: Την Ευγενία Μανωλίδου στο ρόλο της μαέστρου!

Με τη μπαγκέτα της ανά χείρας, απαντά στους επικριτές της

ΔΕΙΤΕ: Την Ευγενία Μανωλίδου στο ρόλο της μαέστρου!

Στο ρόλο της μαέστρου επέστρεψε ξανά η Ευγενία Μανωλίδου.

Αφού έκανε ένα πέρασμα από την τηλεόραση, η μουσικός-παρουσιάστρια, αφιερώθηκε ξανά στη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη μουσική.

Με τη μπαγκέτα της ανά χείρας, διευθύνει την ορχήστρα, για τις ανάγκες της συναυλίας που θα δώσει με τη Νίνα Λοτσάρη.

Όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα του Star, η μαέστρος κάνει πολλές ώρες πρόβες, απαντώντας παράλληλα τους επικριτές της, που την κατηγορούν για πλουσιοπάροχη ζωή με τον Άδωνι Γεωργιάδη:

«Εμείς ήμασταν μια οικογένεια, που δεν είχαμε πολυτέλειες γενικότερα. Πάντα ήμασταν μαζεμένοι. Δεν έχουμε μεγαλώσει σε πλούσια σπίτια, οπότε η ζωή μας ναι μεν έχει προσαρμοστεί, αλλά δεν έχει αλλάξει δραστικά, γιατί δεν κάναμε ποτέ μεγάλα ανοίγματα».

Πώς σχολιάζει όμως τα όσα λέει η «Χρυσή Αυγή» εναντίον της;

«Έχουνε πάρα πολλή πολιτική ουσία αυτά τα σχόλια, οπότε δεν θα ήθελε ν΄αναμειχθώ σ΄αυτό».

Μάλιστα, τονίζει όλο νόημα για τα λεφτά που έχει πάρει από την τηλεόραση, πως:

«Όταν μπήκα στο χώρο, με κατηγορούσαν ότι είμαι η φτηνή λύση. Τώρα που έφυγα από την τηλεόραση, με κατηγορούν ότι πήρα πολλά!»
Ξεκαθαρίζει ωστόσο, πως με αυτά τα χρήματα, «ότι μπόρεσα και τακτοποίησα κάποιους λογαριασμούς που είχα, και είμαι ευγνώμων γι΄αυτό. Είμαι ευγνώμων για ο,τι μου έχει συμβεί στην τηλεόραση. Θα ήθελα όμως, να το παλέψω περισσότερο, ώστε να συνεισφέρω στο οικογενειακό εισόδημα, με ο,τι μπορέσω να κάνω».

Όσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Προς το παρόν, θέλω να δώσω όλη μου τη βάση και την ενέργεια στη μουσική. Μου είχε λείψει πάρα πολύ, χαίρομαι πολύ που γίνεται αυτή η συνεργασία. Θέλω να δώσω όλο μου το βάρος εκεί. Να τα κάνω όλα παράλληλα, αποκλείεται».

Τέλος, τάσσεται στο πλευρό των παικτών του «Dancing», για τις αρνητικές κριτικές που τους χαρακτηρίζουν «ξοφλημένους» και άλλα πολλά, από τους τηλεκριτικούς:

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι πάρα πολύ αξιοπρεπείς και ταλαντούχοι, έχουν κάνει καριέρα στη ζωή τους, οπότε πριν γράψουμε το παραμικρό, καλό είναι να φέρουμε λίγο τον εαυτό μας, στη θέση του άλλου».

Κάντε κλικ και δείτε το αποκλειστικό video του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top