Στ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας τον πελαργό

Περιμένουν με αγωνία το πρώτο τους παιδάκι

Στ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας τον πελαργό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το είχε πει από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε με τον Θέμη Σοφό ότι θέλει πολύ ένα παιδάκι που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Η ευχή της λοιπόν πραγματοποιήθηκε και τώρα το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει με αγωνία τον ερχομό του πελαργού.

stamatina1.jpgstamatina2.jpg


Όπως έγραψε και το star.gr, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από την εκπομπή της, μιας και η κοιλίτσα της είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται.

stamatina3.jpg


Βλέπετε η Σταματίνα διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον Μάιο, εκεί γύρω στο Πάσχα θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

stamatina4.jpgstamatina5.jpg

Η ίδια όλο αυτό το διάστημα, δεν είχε υπονοήσει τίποτα, ούτε είχε προφασισθεί αδιαθεσίες και δυσκολίες που θα την κρατούσαν μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Συνέχισε να εργάζεται και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ η σιλουέτα της δεν πρόδιδε ούτε στο ελάχιστο ότι κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό.

stamatina6.jpg

Oι δυο τους τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο και σε λίγους μήνες θα έρθει και το μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος είναι κατενθουσιασμένος και άκρως προστατευτικός με την καλή του, που ετοιμάζεται να του κάνει το πιο σημαντικό δώρο που θα μπορούσε να του κάνει κανείς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top