Το «συγνώμη» του Αντώνη Κανάκη στους ομοφυλόφιλους

Γιατί απολογήθηκε on air, με αφορμή τον Πέτρο Τατσόπουλο;

Το «συγνώμη» του Αντώνη Κανάκη στους ομοφυλόφιλους

Συγνώμη από τους ομοφυλόφιλους ζήτησε μέσω του «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, με αφορμή την περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου και επισήμανε ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι βρισιά.

«Αυτοί που την έχουν πληρώσει για μια φορά ακόμα, δεν είναι ο Πέτ��ος Τατσόπουλος που θεωρεί ότι άδικα του επιτίθενται, είναι οι ομοφυλόφιλοι. Και νιώθω την ανάγκη να το πω αυτό: δυστυχώς έτσι μάθαμε, έτσι μας έχουνε μάθει, αλλά υποχρέωση κάθε ανθρώπου είναι να τα αποβάλει αυτά τα πράγματα», είπε ο παρουσιαστής.

Λέγοντας ότι στα θέματα ρατσιμού στη χώρα μας κάνουμε βήματα πίσω, ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε: «αυτοί που για ακόμα μία φορά την πληρώνουν είναι οι ομοφυλόφιλοι, γιατί εδραιώνεται η αντίληψη ότι το να πεις κάποιον “αδερφή” είναι βρισιά και ο άλλος νιώθει την ανάγκη να απαντήσει επειδή τον έβρισες».

«Δεν είναι βρισιά το να είσαι ομοφυλόφιλος! Δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό στους συνανθρώπους μας που δεν έχουν κάνει κάτι κακό, αλλά έχουν αυτές τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις... Είναι καλό αυτή τη νοοτροπία να την αποβάλλουμε σιγά σιγά, σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι».

Δείτε στο βίντεο το «συγνώμη» του Αντώνη Κανάκη στους ομοφιλόφιλους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top