Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ασχολούμαι με αηδίες!»

Τι θέλει να έχει καταφέρει στα επόμενα 10 χρόνια;

πρώτη ανάρτηση: 27-11-2012, 00:56

Ανοσία στα όσα ακούγονται για εκείνη έχει πάθει η Κατερίνα Καινούργιου, που δηλώνει ορθά και κοφτά πως:

«Δεν ασχολούμαι με αηδίες. Το μόνο που μπορεί να με ρίξει, είναι πράγματα που γράφονται για την προσωπική μου ζωή και για τη δουλειά μου. Με οτιδήποτε άλλο, δεν θ΄ασχοληθώ».

Μάλιστα, τονίζει πως στο παρελθόν, με όσα λέγονταν, «υπήρχαν σίγουρα περίοδοι, που μπορεί να στεναχωριόμουν. Όμως πλέον, το έχω ξεπεράσει. Δουλεύω 10 χρόνια στο χώρο, και ύστερα από τόσα χρόνια, δεν στεναχωριέμαι».

Μιλώντας για τη συνεργασία της με Ηλιάκη-Μουτσινά στο «Δέστε τους», λέει:

«Αισθάνομαι τυχερή που δουλεύω σε μια τέτοια εκπομπή. Είναι σίγουρα η χημεία, γιατί πιστεύω ότι και οι τέσσερις έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία. Και η χημεία είναι νομίζω το κύριο και απαραίτητο στοιχείο μιας εκπομπής, κυρίως ψυχαγωγικής. Και επίσης, ότι γνωριζόμαστε καλά πια. Έχουμε μάθει τι αρέσει και τι ενοχλεί τον άλλον, και το πιο σημαντικό, έχουμε μάθει ο ένας, το χιούμορ του άλλου».

Τέλος, αποκάλυψε πως στα επόμενα δέκα χρόνια, όνειρο της είναι να «είμαι παντρεμένη με οικογένεια και ευτυχισμένη με τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όχι ακόμα. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς».

Κάντε κλικ και δείτε το video του Star…

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top