Η «πληρωμένη» απάντηση της «Μεσημεριανής Μελέτη» στη Ράλλη

Πώς σχολίασαν τις δηλώσεις την Νικολέττας για την εκπομπή

Η «πληρωμένη» απάντηση της «Μεσημεριανής Μελέτη» στη Ράλλη

Με ατάκες όλο νόημα και «σφάξιμο» με το γάντι απάντησε η «Μεσημεριανή Μελέτη» στα αρνητικά σχόλια της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή, παίρνοντας αφορμή από την αποχώρησή της από το «Dancing With The Stars».

«Τελικά κ. Γερολυμάτε, το ταλέντο είναι πολύ δύσκολο πράγμα για να το βρεις, έτσι αποδεικνύεται από τη χθεσινή αποχώρηση. Γιατί, τελικά, η κ. Ράλλη φάνηκε ότι δεν έχει ταλέντο ούτε στην ηθοποιία, ούτε στην παρουσίαση, αλλά ούτε και στο χορό», είπε ο Σπύρος Σιγούρος.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής συμφώνησε χαμογελώντας.

Η «Μεσημεριανή Μελέτη» αναφέρθηκε στην πρώτη αποχώρηση από το σόου αναλύοντας όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής, ενώ αποκάλυψε την βαθμολογία του κοινού, στην οποία η Νικολέττα Ράλλη ήρθε τελευταία.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση από το «Dancing», η εκπομπή απάντησε με έξυπνο τρόπο στη συνέντευξη της Νικολέττας, η οποία μεταξύ άλλων είπε στο «Πρώτο Θέμα»: «ήμουν σίγουρη ότι η εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα πήγαινε καλά. Δεν είναι θέμα παρουσιαστή, αλλά θεματολογίας. Δεν μπο��εί εν έτει 2012 με όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα να κάνεις κουτσομπολιό. Δεν επιτρέπεται... Με την Ελεονώρα δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη σχέση. Όσο για την εκπομπή της, δεν την έχω δει ποτέ διότι φαντάζομαι ότι είναι μια από τα ίδια. Ίσως σε κάποια άλλη χρονική περίοδο εκπομπές σαν την δικιά της να έχουν ξανά τηλεθέαση».

Όσα δεν φτάνει η αλεπού... τα κάνει κρεμαστάρια!

Δείτε στο βίντεο την απάντηση της «Μεσημεριανής Μελέτη» στη Νικολέττας Ράλλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top