Απαγόρευσε τον Τατσόπουλο στο «Πρωινό Μοu» η Σκορδά!

On air άσκησε βέτο και δεν έπαιξε η συνέντευξη του βουλευτή

Απαγόρευσε τον Τατσόπουλο στο «Πρωινό Μοu» η Σκορδά!

Εμπάργκο on air έβαλε στον Πέτρο Τατσόπουλο η Φαίη Σκορδά και απαγόρευσε να παίξει στο «Πρωινό Mou» το βίντεο με την συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Πέτρο Κωστόπουλο!

«Δεν είναι ωραία αυτά! Οι εκφράσεις αυτές δεν μου αρέσουν! Μπορώ να μην το δώ; Μια φορά το συζητήσαμε την Παρασκευή... Δεν είναι τιμητικές αυτές οι εκφράσεις», είπε η παρουσιάστρια, όταν η κουβέντα πήγε στην συνέντευξη Τατσόπουλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για «λούγκρες» και «gay».

Με πάσα στο επόμενο θέμα συνέχισε η Φαίη: «η σεξουαλική επιλογή του καθενός δεν είναι αστείο πράγμα να το κοροϊδεύουμε και να παίζουμε και να αστειευόμαστε! Είναι κάτι πολύ σοβαρό, πολύ προσωπικό και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα ήθελα να το δω. Δεν είναι για γέλια! Για το “Βράδυ” ταίριαζε, δεν θέλω να το κάνουμε αναπαραγωγή. Πάμε στο επόμενο».

Αντίθετος, πάντως, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σε... αντίποινα ζήτησε να μην παίξει ούτε το επόμενο βίντεο, που ήταν η επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Μάικ Ο Φασολάκης»!

Δείτε στο βίντεο το εμπάργκο της Σκορδά στον Τατσόπουλο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top