Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν» αυτήν την εβδομάδα!

Πεθαίνει το νεογέννητο μωρό της αδελφής του σουλτάνου;

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν» αυτήν την εβδομάδα!

​Το πολυπόθητο μωρό της Χατιτζέ Σουλτάν έρχεται στον κόσμο και βρίσκεται μπροστά στην Χουρρέμ χωρίς να ανασαίνει, σαν να είναι νεκρό. Θα καταφέρουν να το σώσουν;

Μια ακόμη απόπειρα αυτοκτονίας της Χατιτζέ συγκλονίζει το παλάτι που σπεύδει να σταθεί στο πλευρό της, ενώ ο σύζυγος της, Ιμπραήμ Πασά ρίχνει τις ευθύνες στην Νιγκιάρ Κάλφα, που δεν ήταν μαζί της να τη φροντίσει.

Από την άλλη, η Χουρρέμ μαθαίνει για τη φιλοξενούμενη πριγκίπισσα στο εξοχικό, Ισαβέλλα, και αρχίζει να «βράζει» από τη ζήλια της, μην τυχόν έχει σχέση με το Σουλτάνο. Αποφασίζει να τη βοηθήσει για να δραπετεύσει, για να την ξεφορτωθεί. Τα σχέδια της όμως χαλάει ο Ιμπραήμ Πασά, εν αγνοία της. Κάνει ένα πάρτυ για να γιορτάσει τη «νίκη» της γεγονός που κάνει έξαλλη τη Βαλιντέ Σουλτάν, αφού απανωτά δυσάρεστα γεγονότα έχουν θλίψει το παλάτι.

Ο Σουλεϊμάν συλλαμβάνει τον αρραβωνιαστικό της Πριγκίπισσας Ισαβέλλα, Φρειδερίκο και έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την πριγκίπισσα, την οποία εντάσσει στο χαρέμι του… εξαιτίας της αντιδραστικής συμπεριφοράς της α��έναντι του, παρά τη φροντίδα και τις ανέσεις που της πρόσφερε αν και ήταν αιχμάλωτη.

Η Χουρρέμ κλαίει με μαύρο δάκρυ… και το εξοχικό παίρνει φωτιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top