«Game of thrones»: Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες της σειράς που λατρέψαμε

Ψηφίστηκε ως η καλύτερη αμερικάνικη σειρά

​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

«Game of thrones»: Η σειρά ��ου έχει καθηλώσει χιλιάδες ανθρώπους ανά τον πλανήτη!

Ακούγοντας το όνομα της και βλέποντας το trailer είπαμε «αυτό είναι! Μετά τον άρχοντα των δαχτυλιδιών κυκλοφόρησε κάτι καλύτερο»!

Η βαθμολογία της είναι 9,3/10 στο IMDB, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων αμερικανικών σειρών.

Έχουμε λατρέψει τις πρωταγωνίστριες και σας τις παρουσιάζουμε συνοπτικά, για όσους αναρωτιέστε γιατί έχει κολλήσει τόσος κόσμος με αυτή τη σειρά!

Η Cersei Lannister είναι η Βασίλισσα! Ματαιόδοξη, κακομαθημένη και εγωίστρια! Είναι τόσο πειστική στο ρόλο της που έχει καταφέρει να γίνει όντως από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς! Την Lena Headey, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, τη γνωρίσαμε ως σύζυγο του Λεωνίδα στους «300».
cersei.jpg
Η Daenerys Targaryen είναι η πιο όμορφη παρουσία της σειράς! Δεν είναι μόνο άφθαρτη από την φωτιά, αλλά βγαίνει από την πυρά μαζί με τρία μωρά δράκων. Από τη στιγμή εκείνη χαρακτηρίζεται ως “Daenerys Stormborn”,η “Μητέρα των δράκων” και είναι αποφασισμένη να κυβερνήσει ως Βασίλισσα! Η δύναμή της πηγάζει από μέσα της, όχι τόσο από φθόνο προς τους άλλους διαδόχους, αλλά επειδή έχει εκ γενετής δικαίωμα στο θρόνο. Με υπέροχα κατάξανθα μακριά σγουρά μαλλιά και υπέροχη φατσούλα!

daenerys-targaryen.jpg
Η Catelyn Stark είναι η «σοφή κυρία του Winterfell». Μια υπάκουη γυναίκα και ταυτόχρονα στοργική μητέρα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ίσως από τις πιο έντιμες γυναικείες παρουσίες της σειράς!

catelyn.jpg

Η Sansa Stark, από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, αφού είναι η μεγαλύτερη κόρη του άρχοντα του Winterfell , Ned Stark. Είναι μόλις 16 χρονών και ως “Sansa” έχει καταφέρει να κάνει πολλούς να την λυπηθούν για όσα περνά στο πλευρό του Joffrey Baratheon!

Sansa-Stark-sansa-stark-23449182-734-567.jpg

Margaery Tyrell: Μη την βλέπετε σεμνή με τη στολή, αφού έχει γδυθεί για τις ανάγκες του ρόλου της και έδειξε στον αγαπημένο της τα στήθη της.. Την έχουμε δει στις ταινίες «Captain America» και στη σειρά «The Tudors». Ο χαρακτήρας της στο «Game of thrones» είναι πραγματική απόρροια της δολοπλοκίας, αφού το μόνο που ζητά είναι να γίνει η σύζυγος οποιουδήποτε κάτσει στο θρόνο!

Margaery-and-Renly-margaery-tyrel.jpg

Η Arya Stark είναι από τα πιο ενδιαφέροντα «παιδάκια» που έχουμε συναντήσει σε σειρά, αφού είναι ένα ζωηρό κορίτσι με μεγάλο ενδιαφέρον για τον πόλεμο! Μόλις 9 χρονών υποδύεται την μικρότερη κόρη του άρχοντα του Winterfell,σίγουρα στην 3η σεζόν ο χαρακτήρας της θα είναι καταλυτικός!
Arya-Stark.jpg
Η Melisandre, ή αλλιώς η ιέρεια της φωτιάς, είναι μια γυναικεία παρουσία που εμφανίζεται στη 2η σεζόν της σειράς. Πρόκειται για μια σαγηνευτική κυρία με έντονο βλέμμα, κόκκινα ρούχα και χάλκινα μακριά μαλλιά. Με την συμπεριφορά της έχει σκανδαλίσει και επηρεάσει τον Stannis Baratheon και τους ακόλουθούς του ουκ ολίγες φορές!
melisandre-1024.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top