Μόνο στο star.gr! Π. Κωστόπουλος: «Ήταν καλοκαίρι ανάκαμψης, έχω περάσει δύσκολα»

Τι λέει για την εκπομπή του και τη νέα του ζωή

Μόνο στο star.gr! Π. Κωστόπουλος: «Ήταν καλοκαίρι ανάκαμψης, έχω περάσει δύσκολα»

Από πέρσι είχαμε να δούμε τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος το μεσημέρι έφτασε στα στούντιο του ΑΝΤ1 για τα γυρίσματα της εκπομπής του «Βράδυ» και μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR.

Ο παρουσιαστής, παραδέχθηκε ότι πέρασε δύσκολα το καλοκαίρι και πως ακόμα είναι μακρύς ο δρόμος για να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες του.

«Ήταν καλοκαίρι ανάκαμψης. Έχω περάσει δύσκολα ξέρεις. Έχασα πέντε, έξι κιλά που έπαιρνα όταν ήμουν σε στρες. Δεν ξέρω αν ξαναγεμίζουν οι μπαταρίες μου, είναι μακρύς ο δρόμος», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε μαύρα μάτια να τον δούμε.

«Δεν χρειάζεται να μας βλέπετε. Βλεπόμαστε μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να βγαίνουμε έξω για να μας βλέπουν. Δεν είμαστε σε φάση τώρα να βγούμε. Περνάμε μια χαρά στο σπίτι μας, με τα παιδιά μας, τους φίλους μας», είπε.

Δήλωσε μάλιστα τυχερός που αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή, εκεί��ος έχει δουλειά.

«Νιώθω τυχερός που έχουμε δουλειά και ειδικά σ’ αυτή τη φάση αισθάνομαι παρατυχερός. Είναι μια δύσκολη εποχή για όλο τον κόσμο που έχει βρεθεί χωρίς μία, καλό είναι να μην το πάμε στους παρουσιαστές. Το 25% - 27% των Ελλήνων είναι άνεργοι, θα κολλήσουμε γι’ αυτούς που δε θα ξαναβγούν στην τηλεόραση», τόνισε.

Όσο για εκείνους που τον ήθελαν να μην κάνει τελικά την εκπομπή εκείνος απαντά:

«Περιέργως είχα διαβάσει ότι δε θα επιστρέψω. Μου έλεγαν φίλοι ότι έγραφαν ότι δε θα την κάνω την εκπομπή, αλλά εμένα δεν μου είπε κανείς ότι δε θα την κάνω, ούτε ότι θα την κάνω. Αφού είναι εδώ, μάλλον θα βγω κανά δυο φορές».

Το «Βράδυ» θα είναι φέτος τρεις φορές την εβδομάδα και ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ρίξει το βάρος στους καλεσμένους του. Έτσι στις πρώτες εκπομπές θα δούμε τη «Σούλα», τη Δήμητρα Ματσούκα, τη Ντορέττα παπαδημητρίου, τον Βασίλη Σπανούλη και μετά βλέπουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top