Τα δάκρυα της Τατιάνας Στεφανίδου on air

Γιατί συγκινήθηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της;

Καλεσμένο έναν νεαρό άνδρα που εδώ και ένα χρόνο ζει μαζί με τους γονείς του στο αυτοκίνητό του είχε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου και αυτή η δυσάρεστη είδηση την άγγιξε πραγματικά.

Πιο πολύ όμως από όλα, την Τατιάνα τη συγκίνησε η ανταπόκριση του απλού κόσμου, των ανθρώπων που μέσα στην κρίση αντιμετωπί��ουν και οι ίδιοι σοβαρά οικονομικά προβλήματα και παρ’ όλ’ αυτά έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους.

Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα στην εκπομπή ήταν δεκάδες. Ο καθένας πρόσφερε ένα πιάτο φαγητό, ένα κεραμίδι για να μείνει αυτή η ταλαιπωρημένη οικογένεια που έχει εγκαταλειφθεί από συγγενείς και φίλους.

Όταν δε η Τατιάνα πληροφορήθηκε ότι τα κορίτσια από το μακιγιάζ και το κομμωτήριο του STAR μάζεψαν ήδη κάποια λίγα χρήματα για τον νεαρό καλεσμένο της, εκείνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει λίγες κουβέντες.

«Οι χαμηλόμισθοι και οι άνθρωποι με μικρά εισοδήματα είναι πάντα εκεί για όλους», είπε η Τατιάνα και η φωνή της έσπασε από τη συγκίνηση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top