Χάρης Ρώμας: Ποιοι θα παίζουν στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1

Τι είπε ο ηθοποιός για το οικονομικό και ποιος έχει το πάνω χέρι!

Χάρης Ρώμας: Ποιοι θα παίζουν στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1

​Για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει και σας έχουμε πληροφορήσει στο star.gr μίλησε ο Χάρης Ρώμας στ��ν εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

«Θα ήθελα πολύ η Άννα Κουρή να είναι και στη σειρά, αλλά για να είναι και πιο σωστή η αντιμετώπιση των ρόλων επιλέγεις δυο τρεις ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν ιδανικά. Με την Άννα παίζουμε μαζί και στο θέατρο» είπε ο ηθοποιός.

Όσο για το ποιοι θα αποτελούν το καστ, ο Ρώμας λέει πως «και για τον ρόλο του Τσιμιτσέλη έπεσαν στο τραπέζι δυο- τρία ονόματα και για τον ρόλο της Λεκκάκη και για τον ρόλο του Όθωνα Μεταξά και των υπολοίπων...Για κάποιους λόγους είπαμε πως αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει».

Ενώ, προσθέτει πως «είναι εξαιρετικοί όλοι όσοι έχουν επιλεγεί και σαν υποψήφιοι γιατί μας ενδιαφέρει το δυνατόν καλύτερο και για το έργο. Έχουμε μέλλον να κάνουμε δουλειές και με την Άννα και με άλλους ηθοποιούς ελπίζω».

Ποιος έχει όμως τον πρώτο λόγο στο σίριαλ του Αντ1;; «Έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, αλλά σε άμεση συνάρτηση με τον ΑΝΤ1. Αν όμως πχ ο Λάτσιος μου πει μήπως αυτό θα λειτουργήσει καλύτερα για κάποιο όνομα το σκεφτόμαστε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο οικονομικό, λέγοντας πως «εκκρεμεί το οικονομικό για όλους. Θέλω πολύ να γίνει. Την πιστεύω αυτή τη σειρά και δεν την κάνω για να κάνω μια σειρά να με ξαναδεί ο κόσμος και να βγάλω κάποια λεφτά»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top