Ματέο προς Ελένη: «Μην έρθεις στο στρατόπεδο για να μη γίνει show»

Μόνο 45 μέρες θα αποχωριστεί τον καλό της η παρουσιάστρια

Ματέο  προς Ελένη: «Μην έρθεις στο στρατόπεδο για να μη γίνει show»

Αυτό ήταν… Από σήμερα ο Ματέο Παντζόπουλος ντύνεται στα μπλε και θα υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα στην αεροπορία.

Η Ελένη του ετοίμασε εσώρουχα, φανέλες, κάλτσες και ότι άλλο χρειάζεται ένας φαντάρος του έδωσε κι ένα τρυφερό φιλί και τον αποχαιρέτισε στο σπίτι της στα Μελίσσια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ματέο της απαγόρευσε να τον συνοδεύσει μέχρι την πόρτα του στρατοπέδου στην Τρίπολη.

eleni1.jpg


Που λέτε λοιπόν ο Μάκης Παντζόπουλος ζήτησε από την καλή του να μην τον συνοδεύσει ως την… πύλη, αλλά ούτε και να τον επισκεφθεί στο επισκεπτήριο γιατί όπως είπε δε θέλει να γίνει… show!!!!

eleni2.jpg

Καλά μη νομίζετε ότι και τα παιδιά θα μείνουν χωριστά κανά χρόνο, όπως γίνεται με τους… απλούς φαντάρους. Μόνο 45 μέρες θα υπηρετήσει ο Ματέο και θα ξεμπερδέψει με τον στρατό!!!!

eleni3.jpg

Καλέ μη νομίζετε ότι του έκαναν χάρη γιατί έχει διάσημη σύντροφο… Όχι… Ο Ματέο θα υπηρετήσει μόνο τόσες λίγες μέρες γιατί σύμφωνα με το νόμο είναι άνω των 35 χρονών, οπότε μπορεί να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες και να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

eleni4.jpg


Μάθαμε επίσης ότι για την εξαγορά θα δώσει περίπου 4.500 ευρώ και θα τελειώσει κι αυτή η υπόθεση.

eleni5.jpg

Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί ο Ματέο δεν είχε υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα η απάντηση είναι απλή. Όταν τη δεκαετία του ’90 του ήρθε το… χαρτί εκείνος πήρε αναβολή λόγω σπουδών. Αργότερα πήγε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακά και αποφάσισε να μείνει εκεί μόνιμα, οπότε και πάλι ως κάτοικος εξωτερικού πήρε αναβολή.

eleni6.jpg

Όταν όμως επέστρεψε στην Ελλάδα μόνιμα, δεν πήγε να αναφέρει την αλλαγή διαμονής του και όταν έγινε γνωστή η σχέση του με το Λενιώ, αρκετοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Έτσι πήγε κι εκείνος να δηλώσει ότι θέλει να υπηρετήσει και πριν από λίγο καιρό του ήρθε η ειδοποίηση.

Τώρα η Ελένη θα πρέπει να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον καλό της για λίγες μέρες. Θα αποχωριστεί επίσης για λίγο και τις αγαπημένες της εξορμήσεις στα Άχλα, αλλά τι να κάνουμε; Μαμά πατρίδα είναι αυτή… δεν μπορεί να μην υπακούσει ο Ματέο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top