Οι Έλληνες ηθοποιοί καλοβλέπουν... ελληνο-τουρκική συνεργασία!!

Δείτε τι δηλώνουν κατενθουσιασμένοι για τη γείτονα χώρα

Οι Έλληνες ηθοποιοί καλοβλέπουν... ελληνο-τουρκική συνεργασία!!

Πολλοί είναι οι Έλληνες ηθοποιοί που καλοβλέπουν μια διαφαινόμενη ελληνο - τουρκική συνεργασία σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής.

Τι υποστηρίζουν όμως οι Έλληνες ηθοποιοί;

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου λέει πως «τους Τούρκους τους αγαπώ πολύ. Εγώ δεν έχω τίποτα αρνητικό για τους Τούρκους. Τους λατρεύω τους Τούρκους, μ αρέσουνε και τα βλέπω και τα σίριαλ, δεν τα θεωρώ και πολύ σούπερ υποκριτικά, κάποια μ' αρέσουνε και κάποια όχι».

Και η Βίκυ Σταυροπούλου όμως δηλώνει πως «είναι ωραία να συνεργαζόμαστε, να μη συνεργαζόμαστε δεν είναι ωραία. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται και συνυπάρχουν και τα καταφέρνουν μια χαρά είναι όλα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος υποστηρίζει πως «αυτό δεν είναι κακό, ναι γιατί και οι κουζίνες μας μοιάζουν αρκετά και οι άνθρωποι, αγαπούν πολλοί Τούρκοι την Ελλάδα, και πολλοί Έλληνες αγαπάνε την Τουρκία».

Η Ελένη Φιλίνη που συνεργάστηκε με τουρκική παραγωγή δηλώνει πως «ήταν μια σπουδαία παραγωγή, οι συνάδελφοι ήταν εξαιρετικοί, ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία»...

Και ο Θανάσης Βισκαδουράκης δηλώνει πως «εμένα αυτά δεν με ενοχλούν καθόλου. Να σας πω γιατί; Ζούμε σε μία παγκοσμιοποιημένη κοινωνία και ο δυτικός πολιτισμός μας έχει φέρει αυτά. Κάποτε είχαμε τα μεξικάνικα, είχαμε τα βραζιλιάνικα, τώρα έχουμε τα τούρκικα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top