Αρβανίτης- Κατσίμη: Επιστρέφουν στην Κρατική Τηλεόραση

Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

Αρβανίτης- Κατσίμη: Επιστρέφουν στην Κρατική Τηλεόραση

​Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.ΣΥ., αναστέλλεται η απεργία των εργαζομένων της ΕΡΤ και επανέρχεται η πρωινή εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη.

Πριν από λίγες εβδομάδες, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη είχε κοπεί από την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΣΥ.:

Μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ προς την επιτροπή απεργών δημοσιογράφων και των αιρετών εκπροσώπων τους, ότι θα συμπορευθούν με τους εργαζόμενους για την επίλυση του ζητήματος των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου.

Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο και την επαναφορά τους στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους.

Και μετά την υπόσχεση της διοίκησης της ΕΡΤ για διάλογο, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς
το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), με δεδομένες αυτές τις θετικές εξελίξεις ύστερα από έναν μακρόχρονο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ, −και σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσής τους−, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ΑΕ.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ο δημόσιος φορέας της Ενημέρωσης, πρέπει να επαναλειτουργήσει ανεμπόδιστα, με τη μέχρι τώρα εγκυρότητα και αντικειμενικότητά του, σύμφωνα με τις αρχές της ελευθεροτυπίας και την ισότιμη και ελεύθερη διακίνηση ειδήσεων, αναλύσεων και απόψεων.

Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καλεί τους εργαζόμενους να διατηρήσουν την αγωνιστική επαγρύπνησή τους, μέχρι την υλοποίηση των δεσμεύσεων της διοίκησης της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top