Τον χάνει η Ελένη τον… Ματέο!

Για ποιο λόγο θα μείνουν χωριστά οι δυο τους;

Τον χάνει η Ελένη τον… Ματέο!

Αυτό ήταν παιδιά, η Ελένη θα αρχίσει να πλέκει τη φανέλα του… στρατιώτη. Το χάνει το κορμί πατριώτες το Λενιώ. Η μαμά πατρίδα φωνάζει τον Ματέο της, κι εκείνη θα πρέπει να τον αποχωριστεί για λίγες μέρες όμως.

Που λέτε λοιπόν ο Ματέο αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα, τώρα που ξεπέρασε τα 40 να τελειώνει με τη θητεία του στο στρατό, την οποία είχε διακόψει για… σπουδές.

Έτσι λοιπόν σήμερα παρουσιάζεται στην ΠΑ στην Τρίπολη, όμως οι μέρες που θα μείνει μακριά από την καλή του θα είναι μετρημένες!!!!

Όχι τίποτε άλλο για να μην τρέχει η Ελένη πέρα δώθε με τα κεφτεδάκια και τα τυροπιτάκια για το στρατευμένο της… νιάτο!

Τώρα αν θα τον συνοδεύσει μέχρι την πύλη άγνωστο. Λέτε να αντέξει τον αποχωρισμό η παρουσιάστρια ή θα κατεβάσει μαύρες πλερέζες;

Πάντως η είδηση απασχόλησε και το "Πρωινό mou" που ξεκίνησαν να λένε την είδηση υπό τους ήχους του άσματος... "Έλα στην παρέα μας φαντάρε".

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε γιατί μέχρι τώρα ο Ματέο δεν είχε πάει φαντάρος για να πάρει την απάντηση από τη Σάσα Σταμάτη ότι ήταν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και δεν χρειαζόταν να υπηρετήσει στο στρατό.

Ο δε, Ουγγαρέζος του έδωσε και συμβουλές για να βγει το φανταριλίκι με πρώτη και καλύτερη τι να κάνει με τα εσώρουχά του και τις κάλτσες του.

Δείτε το video...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top