Σ. Παπαδόπουλος: «Το Στην Υγειά μας» είναι η πιο φθηνή εκπομπή στο είδος της

Τι λέει για το μισθό του και για όσους λένε ότι παίρνει υπέρογκα ποσά

Σ. Παπαδόπουλος: «Το Στην Υγειά μας» είναι η πιο φθηνή εκπομπή στο είδος της
Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα όσα κατά καιρούς είχαν ακουστεί για το μισθό του και το κόστος της εκπομπής του «Στην Υγειά μας» στην κρατική τηλεόραση.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο μισθός του και γενικά το budget της εκπομπής έχει μειωθεί πάρα πολύ και τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η πιο φθηνή στο είδος της.

«Και πριν μας κόψουν -γιατί μας έχουν κόψει πάρα πολλά χρήματα απ' την εκπομπή- η εκπομπή ήταν μακράν η φθηνότερη εκπομπή του είδους της. Έκανε τα μισά χρήματα ακριβώς, από ό,τι έκαναν αντίστοιχες εκπομπές... Ό, τι έκανε η εκπομπή, το έβγαλαν κάποιοι ανόητοι ότι τα παίρνω εγώ. Διάφορες βλακείες τέτοιες», είπε και πρόσθεσε:

«Τρεις ώρες ζωντανό πρόγραμμα, το να κοστίζουν 60 χιλιάδες, ήταν τίποτα. Γιατί με τρεις ώρες, αν είχες βάλει τρία σήριαλ, θα κόστιζαν γύρω στις 250 χιλιάδες και με αβέβαιο το αποτέλεσμα».

Μάλιστα ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι του είχαν κάνει πρόταση να πάει την εκπομπή σε άλλο κανάλι και με καλύτερα χρήματα, εκείνος αρνήθηκε.

«Μπορούσα να την πάω την εκπομπή σε οποιοδήποτε κανάλι ήθελα. Μου έλεγαν όλοι, φέρε την εκπομπή εδώ και ό,τι θέλεις! Δεν το έκανα... Εδώ ξεκίνησα, εδώ θα μείνω, στο κρατικό κανάλι, το υπερασπίζομαι, το βλέπει η ομογένεια... Κάποια στιγμή τους το είπα ��αι στην ΕΡΤ. Μου έλεγαν, άντε θα την πάμε και φέτος. Τους έλεγα: Να σου πω, δε μου κάνει χάρη! Όπου θέλω την πάω την εκπομπή! Χάρη σου κάνω, δε μου κάνεις»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top