Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»

Η ζήλεια της Χουρέμ απομακρύνει τον σουλτάνο

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»
Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στον «Σουλεϊμαν το Μεγαλοπρεπή» με τη Χουρέμ να μηχανορραφεί για να μην μπει καμία γυναίκα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σουλεϊμάν.

Η Χουρέμ γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα που μένει στο εξοχικό είναι φιλοξενούμενη του Σουλεϊμάν, καθώς τη θεωρεί επικίνδυνη και φοβάται μήπως δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση της με τον τούρκο σουλτάνο.

Όταν την επόμενη βλέπει τον Σουλεϊμάν να μπαίνει μαζί με την πριγκίπισσα Ισαβέλλα στο εξοχικό οι υποψίες της επιβεβαιώνονται.

Η πριγκίπισσα Ισαβέλλα πάλι όταν συνειδητοποιεί ότι ο Σουλεϊμάν δεν έχει σκοπό να την αφήσει ελεύθερη, βάζει φωτιά στο εξοχικό για να γλιτώσει από την αιχμαλωσία.

Στο παλάτι ο γιος της Χατιτζέ Σουλτάν, Μεχμέτ αρρωσταίνει κάθε μέρα και περισσότερο και η Χουρέμ καταλαβαίνει ότι το παιδί αρρωσταίνει από το δηλητήριο που έχει βάλει η ίδια στο τετράδιο του Ιμπραήμ Πασά για να τον εξοντώσει. Η Χατιτζέ βλέπει κάθε μέρα τη Χουρέμ να επε��βαίνει στην ευτυχία της και ενισχύει τη ζήλια της, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση της Ισαβέλλας με τον Σουλεϊμάν.

Το ίδιο κάνει και η Μαχιντεβράν, μεγαλώνοντας την απόγνωση της Χουρέμ. Όλοι είναι εναντίον της στο παλάτι και ο Σουλεϊμάν έχει απομακρυνθεί πολύ. Η Νικγιάρ βλέπει ότι ο Σουλεϊμάν και η Ισαβέλλα έχουν έρθει πολύ κοντά κ��ι δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στη Χουρέμ.

Η σχέση του Σουλεϊμάν με την Ισαβέλλα θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα και θα φέρει νέες εξελίξεις στο σίριαλ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top