Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά στις κριτικές για τα τούρκικα

Τι λέει για τα σίριαλ της Γείτονος που κάνουν θραύση στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά στις κριτικές για τα τούρκικα
Ο ΑΝΤ1 ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που πρόβαλε τουρκικό σίριαλ και φυσικά ξεκίνησε τη μόδα των τούρκικων. Για πρώτη φορά λοιπόν ο Γιάννης Λάτσιος δίνει τις δικές τους απαντήσεις σε όλους όσους επικρίνουν την επέλαση των τούρκικων σίριαλ στην ελληνική tv.

«Βεβαίως και υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν υπάρχουν αντιδράσεις όταν παίζουμε σειρές από την Αμερική, όταν παίζουμε σειρές από την Αγγλία, την Κολομβία και το Μεξικό», αναρωτήθηκε ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1.


Μάλιστα τόνισε ότι το ξένο πρόγραμμα υπήρχε πάντα στην ελληνική τηλεόραση και ξεκαθάρισε ότι με τα τούρκικα δεν στερούνται οι τηλεθεατές την ποικιλία.

«Βεβαίως ξεκινήσαμε το τούρκικο πρόγραμμα, αλλά θέλω να σας θυμίσω ότι και άλλα κανάλια ακόμα κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν τον ίδιο αριθμό σίριαλ που προέρχονται από τη γείτονα χώρα. Είμαστε οι πρώτοι που ξεκινήσαμε αυτή την εφαρμογή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι στερούμε από τους τηλεθεατές μας την ποικιλία του προγράμματος όπως υποστηρίζουν πολλοί», τόνισε.

Παραδέχθηκε τέλος ότι η λύση των τούρκικων επιλέχθηκε για καθαρά οικονομικούς λόγους τονίζοντας:

«Βεβαίως και υπάρχει οικονομική διάσταση στην επιλογή του τούρκικου προγράμματος, αλλά επαναλαμβάνω, ότι αυτό δεν μειώνει την αξία του προγράμματός μας».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top