ΔΕΙΤΕ: Τη δραματική έκκληση δημοσιογράφου που απήχθη από αντάρτες στη Συρία

«Ζητώ από τη συριακή κυβέρνηση να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των απαγωγέων μου»

ΔΕΙΤΕ: Τη δραματική έκκληση δημοσιογράφου που απήχθη από αντάρτες στη Συρία
Στα χέρια Σύρων ανταρτών βρίσκεται η Ουκρανή δημοσιογράφος Άνκαρ Κότσνεβα που εργαζόταν στη Συρία και απήχθη πριν από λίγες μέρες από το σπίτι της.

Σήμερα μάλιστα οι αντάρτες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video στο οποίο η Κότσνεβα κάνει έκκληση να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των απαγωγέων της.

«Ονομάζομαι Άνκαρ και αυτή τη στιγμή είμαι στη Χομς. Ζητώ από την πρεσβεία της Ουκρανίας, της Ρωσίας, αλλά και από τη συριακή κυβέρνηση να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των απαγωγέων μου», λέει μέσα στο video η δημοσιογράφος.

Η Κότσνεβα εργαζόταν ως διερμηνέας για την αποστολή ενός ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου στη Συρία και στο video που ανέβασαν οι αντάρτες αποκαλείται η «Ουκρανή κατάσκοπος που εργαζόταν για λογαριασμό Ρώσων αξιωματούχων».

Η δημοσιογράφος, που μιλά άπταιστα τα αραβικά και που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του καθεστώτος Ασάντ δεχόταν εδώ και καιρό απειλές από τους αντάρτες.

Τρεις ακόμα ξένοι δημοσιογράφοι αγνοούνται, ανάμεσά τους και ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Όστιν Τάις που τα ίχνη του έχουν χαθεί από τις 13 Αυγούστου.
Συνολικά 14 δημοσιογράφοι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της εξέγερσης στη Συρία τον περασμένο Μάρτιο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top