Τρελαμένοι οι χρήστες του διαδικτύου με τους υπαλλήλους της Βουλής! «Ξεφτίλες, λαμόγια,ντροπή»

Καταιγισμός μηνυμάτων για το μέτρο που αποσύρθηκε

Τρελαμένοι οι χρήστες του διαδικτύου με τους υπαλλήλους της Βουλής! «Ξεφτίλες, λαμόγια,ντροπή»

Βροχή εκτός, βροχή και… εντός διαδικτύου με εκατομμύρια μηνύματα εξαιτίας της απόφασης του υπουργού οικονομικών να αποσύρει την τροπολογία υπό το βάρος των αντιδράσεων των υπαλλήλων της Βουλής, να μην εξισωθούν μισθολογικά με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους .

Αγανακτισμένοι, τσαντισμένοι και άκρως απογοητευμένοι εμφανίζονται οι χρήστες του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Πάνο Καμμένο, οι οποίοι αντέδρασαν, μαχόμενοι υπέρ των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής!

Οι παχυλοί μισθοί, τα bonus και τα «μοναδικά» επιδόματα των υπαλλήλων της βουλής είναι ένα από τα top θέματα που αναπτύσσουν και σχολιάζουν επικριτικά οι χρήστες, ρίχνοντας ευθύνες κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα που αφήνει να «υπάρχουν» τέτοια φαινόμενα τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις των υπολοίπων πετσοκόβονται!!

«Ξεφτίλα, ντροπή και αίσχος» είναι μερικές από τις λέξεις που αναρτώνται στο facebook από τη στιγμή που ο κος Στουρνάρας πήρε πίσω το μέτρο για τα «πουλέν» των Βουλευτών!!!

Άνθρωποι όλων των ηλικιών ανεβάζουν συνεχώς σχόλια και φωτογραφίες διόλου κολακευτικά για τους «εκλεκτούς» υπαλλήλους του ελληνικού κοινοβούλιου , τονίζοντας την αναξιοκρατία και την αδικία που επικρατεί στη χώρα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν ως μόνη λύση τον λαϊκό ξεσηκωμ�� στους δρόμους!!
minimata1.jpg
minimata2.jpg


Δείτε περισσότερα στο βίντεο του star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top