Γενέθλια σήμερα για την Δούκισσα Νομικού: δείτε την μωρό!

Πόσων χρονών είναι πλέον η σέξι ξανθιά;

Γενέθλι�� σήμερα για την Δούκισσα Νομικού: δείτε την μωρό!

Τα 26 «πάτησε» σήμερα η Δούκισσα Νομικού και οι εκπήξεις άρχισαν από νωρίς το πρωί, καθώς στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο εργάζεται την περίμενε τούρτα – έκπληξη!

1.jpg2.jpg

Το μοντέλο και παρουσιάστρια γεννήθηκε σαν σήμερα το 1986. Η ομορφιά της την αντάμειψε, καθώς το 2007 εξελέγη Σταρ Ελλάς και από τότε άρχισε την καριέρα της, τόσο ως μοντέλο, όσο και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Μεταξύ άλλων, η Δούκισσα παρουσίασε με τον Νίκο Παπαδάκη το «LifeStyle» στο Alter, το 2009 – 2010 την είδαμε στον «Όμορφο Κόσμο» του Mega και στη συνέχεια στα backstage του «Just The 2 Of Us», ακολούθησε το «Laugh Attack» στον ΑΝΤ1 και φέτος είναι το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη.

3.jpg4.jpg

Η επιτυχία στα επαγγελματικά της συμβαδίζει με την ευτυχία στα προσωπικά της, καθώς η σέξι ξανθιά είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη, τους οποίους οι φήμες τους θέλουν μεν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τα κουφέτα ακόμα να τα δούμε...

5.jpg6.jpg

Εκτός από την τούρτα – έκπληξη στο πλατό, η Δούκισσα δέχεται «βροχή» ευχών στο Twitter της, από διάσημους και μη φίλους της που έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της!

3300b61a-33dd-4df8-8d1a-be5a89c26976.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top