Γ. Λιάγκας: «Φέτος είχαμε το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλη χρονιά»

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την πρεμιέρα

Γ. Λιάγκας: «Φέτος είχαμε το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλη χρονιά»
Με το δεξί μπήκαν σήμερα στο πλατό του Πρωινού mou ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και όπως παραδέχθηκαν είχαν πάρα πολύ άγχος.

«Φέτος κι εγώ και η Φαίη είχαμε μεγαλύτερο άγχος από ποτέ. Ίσως γιατί ξεκινήσαμε αργά. Βγήκαμε λίγο από τα νερά μας», είπε ο Γιώργος με τη Φαίη να προσθέτει:

«Εγώ αισθάνθηκα για πρώτη φορά πόσο πολύ μου έλειψε η δουλειά μου. Μου έλειψε η επαφή με τον κόσμο και η παρέα που έχουμε στην εκπομπή».

Και οι δύο συμφώνησαν ότι το πρωινό είναι τρόπος ζωής, τονίζοντας ότι έχουν δεθεί πάρα πολύ ως ομάδα και αυτή η καθημερινή επαφή έλειψε πολύ και στους δύο.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε επίσης ότι η τηλεόραση θέλει μεράκι και όταν αυτό υπάρχει γεμίζει η οθόνη.

«Στην Ελλάδα περνάει το μεράκι. Αν υπάρχει μεράκι και αγάπη, νομίζω γεμίζει η οθόνη, κι αυτό είναι που μετράει. Τα χρήματα σαφώς είναι λιγότερα, τα budget είναι λιγότερα, αλλά όλοι κάνουμε ακόμα καλύτερα τη δουλειά μας για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που μας βλέπει. Σ’ αυτόν απευθυνόμαστε», είπε.

Για το τέλος �� Φαίη δεν έκρυψε ότι της έλειψε πολύ ο γιος της σήμερα, όμως τόνισε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και ο μικρός Γιάννης πρέπει να μάθει ότι οι γονείς του πρέπει να πάνε στη δουλειά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top