H εκπομπή «Συντέλεια» απαντά για την «πλάκα» στη Λιάνα Κανέλλη

«Δεν περιμέναμε να την πειράξει τόσο! Δεν μας έχει ξανατύχει αυτό!»

H εκπομπή «Συντέλεια» απαντά για την «πλάκα» στη Λιάνα Κανέλλη

Εξεπλάγησαν οι συντελεστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Συντέλεια», με την σπαρακτική αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη, στην «πλάκα» που της έκαναν.

Για το περιστατικό που πλήγωσε τη βουλευτή, μίλησε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Μάνος Βουλαρίνος, λέγοντας πως δεν αισθάνεται καλά μετά την τροπή που πήρε η όλη υπόθεση:

«Κανείς δεν είχε αντιδράσει τόσο άσχημα μέχρι στιγμής. Κάνουμε πλάκα σε πολύ κόσμο, εδώ και μήνες. Δεν περιμέναμε μια τέτοια αντίδραση. Δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό το αστείο αν ξέραμε ότι θα την ενοχλούσε τόσο πολύ».

Μάλιστα όπως λέει, στην πραγματικότητα η πλάκα δεν πρόλαβε να γίνει, επειδή ο Φάνης (συντελεστής της εκπομπής που φορούσε τα μαύρα γάντια του μποξ) δεν κατάφερε να πείσει τη Λιάνα Κανέλλη να βγει έξω από το studio ώστε να την «πειράξει»:

«Ο Φάνης περιμένει έξω από την πόρτα του studio. Mε το που τον είδε η Λιάνα Κανέλλη, ξαναμπήκε μέσα λέγοντας πως δεν θέλω να βγω για να κάνετε εσείς την πλάκα σας. Κάπου εκεί τελείωσε όλο αυτό. Στην πραγματικότητα δεν έγινε.Δεν πρόλαβε να γίνει η πλάκα».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Λιάνας Κανέλλη:

«Είναι έτσι όπως την είδατε η Λιάνα. Ήταν χάλια κι αυτό είναι αλήθεια. Την είδα ερχόμενος στο σταθμό γιατί δεν ήμουν μπροστά. Της ζήτησα «χίλια συγγνώμη». Τι άλλο να πω!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως «δεν περιμέναμε από έναν άνθρωπο με τόση εμπειρία και στην τηλεόραση και στην πολιτική, πως θα ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη. Αν το περιμέναμε, δεν θα το κάναμε! Δεν μας έχει ξανατύχει αυτό! Δεν ξέραμε ότι έχει αυτή την πληγή. Η σκέψη μας ήταν ότι θα έβγαινε πάνω απ΄αυτό και θα έκανε χιούμορ».

Τέλος, τόνισε, πως τα γάντια του μποξ «δεν ήταν στους πέντε πόντους».

Κάντε κλικ και δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top