Εξώδικο στον Πρετεντέρη για μια φράση στην «Ανατροπή»

Δημόσια συγνώμη αξιώνει ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Εξώδικο στον Πρετεντέρη για μια φράση στην «Ανατροπή»
Αήθη πράξη χαρακτηρίζει ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης μια φράση του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στην εκπομπή του «Ανατροπή» είπε χαρακτηριστικά «τα άπαντα του Μιχελογιανάκη».

Σε εξώδικό του, ο βουλευτής αναφέρεται στην επαγγελματική του πορεία ως καρδιολόγος στο Ηράκλειο Κρήτης και την κοινοβουλευτική του παρουσία και μιλά αναλυτικά για τα λεγόμενα του δημοσιογράφου – παρουσιαστή που τον εξόργισαν.

«Το “ανδρός πεσούσης”, παράφραση που με επιστολή μου στον κύριο Πρετεντέρη την εξήγησα ως ιστορικό γεγονός για τα τότε δρώμενα και η παρανόησή του για τα "καλάσνικοφ", μιας και εγώ μίλησα για πρόληψη της κοινωνίας από αυτά και όχι προτροπή όπως το ερμήνευσε, φαίνεται ότι δεν τον έπεισαν. Όμως η χθεσινή αποτυχημένη απόπειρα γελιοποίησής μου με τα "άπαντα του Μιχελογιαννάκη", υπερβαίνουν τα όρια καταπάτησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας», λέει ο βουλευτής στο εξώδικο.

Και το εξώδικο καταλήγει: «κορυφαία, δε, αήθης πράξη ήταν το "ευχαριστώ και τον κύριο Μιχελογιαννάκη" σαν να πρόκειται για ένα αντικείμενο περίγελου και χρησ��ικό στο να διασκεδάσει την κοινωνία. Δεν μπορεί ο κύριος Πρετεντέρης να «παίζει» με έναν άνθρωπο που έχει δώσει εξετάσεις στη ζωή του, στο επάγγελμά του και στην πολιτική του σταδιοδρομία. Δηλώνω ότι αν δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη, θα προβώ σε κάθε νομική ενέργεια, για αποκατάσταση τόσο της δικής μου αξιοπρέπειας, όσο και των χιλιάδων ανθρώπων που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top