Κρατάει χρόνια η κόντρα Παπαδάκη – Αυτιά

«Ο Αυτιάς λέει να φύγω γιατί γέρασα», είπε ο Παπαδάκης

Κρατάει χρόνια η κόντρα Παπαδάκη – Αυτ��ά
Καλεσμένο τον Π. Ψωμιάδη είχε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και βρήκαν και οι δύο την ευκαιρία να πετάξουν τα καρφιά τους στον Γιώργο Αυτιά.

Διότι η κόντρα του Γ. Παπαδάκη με τον πάλαι ποτέ… «μαθητή» του κρατάει χρόνια, ενώ και ο Π. Ψωμιάδης φαίνεται να έχει τα παραπονάκια του από τον παρουσιαστή.

«Το καλοκαίρι πήγε καλά, να είστε υπερήφανος γιατί η σχολή Παπαδάκη συνεχίζεται», είπε ο Νομάρχης της καρδιάς μας και φυσικά σιγά μην το άφηνε να πέσει κάτω ο Γ. Παπαδάκης.

«Τέτοια λες και μετά αρχίζει ο Αυτιάς και λέει ότι γέρασα, να φύγω», του είπε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ενώ επαναλάμβανε συνεχώς ότι κάνει πλάκα, γιατί δε θέλει κιόλας να πέσει πάλι στο στόμα του… «αντιπάλου» του.

Παρ’ όλ’ αυτά και ο Π. Ψωμιάδης βρήκε την ευκαιρία με αυτό τον… χαριτωμένο διάλογο να εκφράσει το παράπονό του που δεν τον καλεί συχνά ο παρουσιαστής στην εκπομπή του.

«Χρειάζεται διαβατήριο για να πάω στην εκπομπή του Αυτιά», είπε και το άφησε εκεί το θέμα, ξεκινώντας ένα κρεσέντο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top