Αποκλειστικό Star.gr: Τι σχέση έχει η Α. Σαλαγκούδη με τη Μ. Καρχιλάκη και τον Θ. Πασχάλη;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσπάθειες στη ΝΕΤ, ώστε να μπορέσει να αναλάβει εκπομπή η Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ, Γ. Σαλαγκούδη.

Μετά τα αποτυχημένα δοκιμαστικά για να αναλάβει την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή 10:00 – 12:00 το πρωί, μαζί με τον Β. Μπεσκένη (όπου είχε ακουστεί η φράση ότι δεν τα λέει το κορίτσι), το νέο project θέλει την Ανθή, να επιχειρεί τις δυνάμεις της σε εκπομπή infotainment. Δηλαδή εκπομπή που δεν θα έχει αμιγώς ενημερωτικά χαρακτηριστικά, αλλά και στοιχεία ψυχαγωγίας.

Η εκπομπή θα ξεκινά στις 17:00 το απόγευμα περίπου και θα τελειώνει στις 21:00 το βράδυ (και ο Θεός βοηθός). Μέχρι στιγμής τα δοκιμαστικά φαίνεται να έχουν την τύχη των προηγούμενων. Ωστόσο, η προσπάθεια συνεχίζεται.

Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο Π. Χαλάτσης, καταξιωμένος δημοσιογράφος, που έχει περάσει από διευθυντικές θέσεις στο ALTER και το MEGA.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται να συνδράμουν στην εκπομπή γνωστοί και καταξιωμένοι ρεπόρτερ της τηλεόρασης. Έτσι εκκλήθησαν χθες στην ΝΕΤ η Μαρία Καρχιλάκη, προκειμένου να σχολιάζει στην εκπομπή θέματα της διεθνούς επικαιρότητας, αλλά και ο Θ. Πασχάλης, γνωστός για τα αποκλειστικά που έφερνε στο MEGA, στο χώρο του οικονομικού ρεπορτάζ.

Ωστόσο, οι δύο δημοσιογράφοι δε φαίνονται θερμοί με την ιδέα. Δεν αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο να τους δούμε στο μέλλον σε μια άλλης μορφής συνεργασία με τη δημόσια τηλεόραση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top