Δείτε την gay σκηνή που έκοψε η ΝΕΤ από το «Downton Abbey»

«Πυρά» για λογοκρισία δέχεται η κρατική τηλεόραση

Δείτε την gay σκηνή που έκοψε η ΝΕΤ από το «Downton Abbey»

Πώς και πώς περίμεναν οι φίλοι των σειρών εποχής την χθεσινή πρεμιέρα του «Downton Abbey» στη ΝΕΤ και το κανάλι… έκοψε σκηνή στην οποία φιλιούνται δύο άνδρες!

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του BBC, που έχει πάρει δεκάδες βραβεία και καθηλώσει το κοινό στις χώρες που προβλήθηκε, ένας από τους ευγενείς του πύργου φιλά στο στόμα έναν από τους υπηρέτες, τον Thomas.

Οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης δεν πρόβαλαν ποτέ τη σκηνή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των θαυμαστών της σειράς, που κάνουν λόγο ακόμα και για λογοκρισία. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδυάζουν την απόφαση της ΕΡΤ με τα επεισόδια έξω απο το θέατρο «Χυτήριο» για την παράσταση «Corpus Christi» .

Η «επίμαχη» σκηνή δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 12 δευτερόλεπτα, ωστόσο, η ΕΡΤ αποφάσισε να μην την δείξει ποτέ κι ας προβάλλεται το «Downton Abbey» στις 22:00 το βράδυ.

Μάλλον θα θυμήθηκαν την «καμπάνα» του ΕΣΡ για το περιβόητο φιλί μεταξύ ανδρών στο «Κλείσε Τα Μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το 2003. Πάντως, για την εν λόγω απόφαση, το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε κρίνει το 2006 πως ήταν αναιτιολόγητη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top